IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Semi се повреди на тестове

Тестовият камион предизвика лек инцидент (ВИДЕО)

Tesla обяви, че ще започне доставките на камиона си Semi за компанията Pepsi на 1 декември, слагайки край на дългогодишната драма по отношение на новия продукт. Въпреки това, производителят на електромобили не е приключил с тестването на Semi, както е показано в скорошно видео.


Tesla Semi


Изглежда, че камионът се е повредил, блокирайки вход към магистрала. В краткото видео, публикувано от Serge the Car Hauler в YouTube, се вижда, че тестовият Semi е спрял до друг камион, а на мястото има бус на екипа за поддръжка на Tesla, влекач за теглене, както и полицейски патрул.

Видеото не дава отговори на много въпроси, но все пак може да се заключи, че електрическият камион се е повредил и е спрял. Камионът отстрани явно се е опитал да се размине със Semi, но не е успял и предните му колела са попаднали извън пътя. Влекачът за теглене пък е обърнат в обратна посока, точно зад ремаркето. На платното има и червен триъгълник, който доказва повредата.



Засега от Tesla не са коментирали случилото се, но явно компанията не е изчистила всички проблеми около първия си камион. И тепърва ще се сблъсква с трудности с товарното електрическо превозно средство, което ударно рекламира в последно време.


0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 5 ( преди 1 година )
    Седем цента за квтч беше преди години като го представиха а сега промишления ток там покрай засиления износ на газ за Европа е 13 цента но пак идва доста по-евтино от дизел който е към 1.50 на литър. Влекача на Тесла се очаква да харчи към 120квтч на 100км тоест средно 20на долара на 100 колкото струват 15на литра дизел така че 800 км идват по-скоро 156 долара което пак е добре разбира се
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Напълно нормално. Дори и тези на клиентите вероятно ще се произвеждат и клиентите си го имат едно наум. Неслучайно почти им подаряват стока на седем цента за киловатчас, което е 56 долара за 800 км.
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Не е учудващо ( преди 1 година )
    Все пак вече има доста прототипи и се тестват из щатите и Канада и като транспорт между фабриките им
  • #2
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Остави другото, ама това с ударното рекламиране на камиона ми дойде в повече, предвид факта че тесла не дава и долар за реклама и въобще няма рекламен отдел, за разлика от останалите компании които хвърлят по 2000 долара на всеки продаден автомобил само за реклама и въпреки това не могат да постигнат успехите на тесла при електромобилите, а съвсем скоро и с останалите модели, защото се очаква модел на тесла догодина да стане най-продавания автомобил в света и да бие всички годишни рекорди.
  • #1
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вярно ли тестова техника се е повредила по време на тестове? А водата мокра ли е?