IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Semi се повреди на тестове

Тестовият камион предизвика лек инцидент (ВИДЕО)

Tesla обяви, че ще започне доставките на камиона си Semi за компанията Pepsi на 1 декември, слагайки край на дългогодишната драма по отношение на новия продукт. Въпреки това, производителят на електромобили не е приключил с тестването на Semi, както е показано в скорошно видео.


Tesla Semi


Изглежда, че камионът се е повредил, блокирайки вход към магистрала. В краткото видео, публикувано от Serge the Car Hauler в YouTube, се вижда, че тестовият Semi е спрял до друг камион, а на мястото има бус на екипа за поддръжка на Tesla, влекач за теглене, както и полицейски патрул.

Видеото не дава отговори на много въпроси, но все пак може да се заключи, че електрическият камион се е повредил и е спрял. Камионът отстрани явно се е опитал да се размине със Semi, но не е успял и предните му колела са попаднали извън пътя. Влекачът за теглене пък е обърнат в обратна посока, точно зад ремаркето. На платното има и червен триъгълник, който доказва повредата.



Засега от Tesla не са коментирали случилото се, но явно компанията не е изчистила всички проблеми около първия си камион. И тепърва ще се сблъсква с трудности с товарното електрическо превозно средство, което ударно рекламира в последно време.


0 от 500
  • #25
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Ако Тесла тестваше, нямаше да продава коли, а само части. Интересувам се от коли от почти 30 години. Чета постоянно, вкл. и за новите тенденции. Това че са снимани тук там предесерийни бройки, не значи че са стигнали там на собствен ход. Конкретно в Тесла съм сядал и квото видях за няколко минути ми оплаши окото. С такъв *** не бих излязъл на пътя. Опасно ми се вижда.
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Качество "теслъ". Многониковия къде се скри с дрън дрън каниците си за милионите Семи,който щели да изместят дизелите.Пепси ще почакат до 1 декември някоя си година.
  • #23
    1 rate up comment 3 rate down comment
    dinoas ( преди 1 година )
    Според мен този влекач може и да не е повреден а да е там за смяна на другият. От *** видео не става ясно какъв е проблемът... Влекачът с ремаркето може и да е излязъл от пътя и да се е повредил фатално ,за това е там екипа за репатриране, а другият автомобил е сервизната на Петербург, защо винаги трябва да е Теслата с проблеми не ми става ясно.
  • #22
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 20 ( преди 1 година )
    Много се радвам на такива като твоите коментари, изказваш ти пълна категоричност по теми от които и идея си нямат и не са си направи ли поне труда да проверят с два клика дали не пишат пълни глупости?Цялото интернет пространство е залято от четири години насам с клипове и снимки на камионите на Тесла, които вече са навъртели милиони километри с какви ли не товари. Имаше снимки на автовоз с два камиона тесла в окояно състояние, тествани в Аляска през зимата, но ти твърдиш че нямало тестове?
  • #21
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Значи Тесла не тества, но някакси има най-надеждния задвижващ агрегат, най-надеждното охлаждане и подгряване на батерията и най-надеждната силова и слаботокова електроника. ОК, тогава съм съгласен да не тестват.
  • #20
    4 rate up comment 2 rate down comment
    пълен глокник ( преди 1 година )
    Поредния глокник на Мъск за една чанта кинти
  • #19
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Много приятно съм изненадан че Тесла вече правят тестове. Досега тестовете им бяха изключително приоритет за купувачите. Явно след толкова години на Мъск му просветна или пък се уплаши от нещо. Ама добре е. С други думи ако искате нещо що годе стабилно от тесла - вече има. Камион е ама пък е ТЕСЛА!!!
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Пернишки, а тоя семи горе, като се е развалил и не се оправи проблема на място, колко ще го обръснат. Дали има детайл по който и да е пасатор, дето да е по-евтин от повечето неща на превозно средство с двг. Да не говорим, че се знае че почти за всеки проблем пасаторите трябва да се репатрират до сервиз, защото дори не могат да се дърпат. Явно снощи пак си се насвяткал в гаража с другите анцузи и пак бълнуваш. Явно нямаш капацитет да осъзнаеш, колко много се излагаш.
  • #17
    2 rate up comment 7 rate down comment
    TSLA ( преди 1 година )
    Красавец! Дефектен компонент от доставчик и доставчикът вече е друг. Един авер му думнал някакъв чаркалак на влекача във Франция. Искали му 3 хил. евро само за репатриране от магистралата. Незнайно колко за ремонта. БГ шефа на фирмата, заедно с друг служител, взели чарка и газ към френско, та заничали тримата под кабината да го сменят.. *** работа. Ама до това води допотопната, изтормозена техника.
  • #16
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Кока кола не могат да накарат пепси да фалират, но семи тресла ще ги фалира :)