IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Semi се повреди на тестове

Тестовият камион предизвика лек инцидент (ВИДЕО)

Tesla обяви, че ще започне доставките на камиона си Semi за компанията Pepsi на 1 декември, слагайки край на дългогодишната драма по отношение на новия продукт. Въпреки това, производителят на електромобили не е приключил с тестването на Semi, както е показано в скорошно видео.


Tesla Semi


Изглежда, че камионът се е повредил, блокирайки вход към магистрала. В краткото видео, публикувано от Serge the Car Hauler в YouTube, се вижда, че тестовият Semi е спрял до друг камион, а на мястото има бус на екипа за поддръжка на Tesla, влекач за теглене, както и полицейски патрул.

Видеото не дава отговори на много въпроси, но все пак може да се заключи, че електрическият камион се е повредил и е спрял. Камионът отстрани явно се е опитал да се размине със Semi, но не е успял и предните му колела са попаднали извън пътя. Влекачът за теглене пък е обърнат в обратна посока, точно зад ремаркето. На платното има и червен триъгълник, който доказва повредата.



Засега от Tesla не са коментирали случилото се, но явно компанията не е изчистила всички проблеми около първия си камион. И тепърва ще се сблъсква с трудности с товарното електрическо превозно средство, което ударно рекламира в последно време.


0 от 500
  • #15
    7 rate up comment 6 rate down comment
    До 13 ( преди 1 година )
    Точно такива като тебе мразят Тесла, Илон Мъск, България и въобще целия свят им е крив, защото го разбират по собствен си начин. Но в реалността нито можеш да забиеш крушка в земята и да светне, нито Илон Мъск е откраднал името на Тесла, нито пък въобще е участвал в избора на име на компанията, защото се е включил в нея няколко години след основаването и. Но ти си вярвай, никой не ти пречи.
  • #14
    6 rate up comment 2 rate down comment
    До 12 ( преди 1 година )
    Това пък откъде го измисли? Те на строежа на фабриката забравиха да си платят тока с един ден по време на новогодишните празници и им го спряха, а ти ми говориш че някой ще ги търпи да ползват ток на зарядните станции и да не го плащат? Ами нали още на другия ден ще им спрат тока!И май забравяте, че цените на тока се менят всеки час и са почти същите като в България за цяла европа, защото сме свързани към една и съща енергийна борса и всички купуват от едно място. У нас нощна тарифа е 7 цент ...
  • #13
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Кръвопийците докато ги има, това с левитиращите коли няма да го позволят. Колко арабски шейха се изхранват от нашите коли на ДВГ? Колко автопроизводители го правят? Същите автопроизводители ще продължават кръвопиенето, но този път с цената на тока и зарежданията, батериите.. Докато има ресурси общо взето от които да печелят. Никога няма да ни се разкрият технологиите, които ВЕЧЕ ги има, защото трябва раята да си плаща за живота дето й е даден. Такава е логиката на онези отгоре. Приятен ден.
  • #12
    1 rate up comment 8 rate down comment
    До всички тъпаци ( преди 1 година )
    Според Никола Тесла, а не наркомана ползващ името му за своя собственост (което е жалко и смешно) - мъск, електричеството е безплатно. Просто го има. И се гради на база магнитното поле на Земята. Според Никола Тесла, използвайки правилно магнитното поле, можем просто да забием крушка в почвата и тя да светне. И е прав. Но за никой кръвопиец не е оферта тази технология да бъде безплатна за всички. На база магнитното поле и ховър технологиите,които ВЕЧЕ ги има - колите спокойно могат да левитират
  • #11
    5 rate up comment 5 rate down comment
    До #9 ( преди 1 година )
    Пич, редица държави са на нож с тесла именно, защото си отварят зарядни станции където искат, а не си плащат за тях. Държава Х ще плаща 1 Евро за ток, ама на тяхната пумярска станциика ще е 7ст. И държавата Х ще е ОК с това ресурсите й да се щавят от тесла и да не плащат за изхабения ток ли? Я се осъзнай, бе!
  • #10
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Идвам тук всеки път като искам да ми стане весело
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вече и за теслите не е безплатен беше само в началото
  • #8
    1 rate up comment 8 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Едни мечтаят, други си го ползват. За всички произведени преди 2016 Тесли, то като е абсолютно безплатен в зарядната инфраструктура на Тесла, до края на живота на автомобила, независимо колко собственици смени. Точно затова държат високи цени, но от друга страна това са най-проблемните автомобили с всички детски болести. Точно както е и с камионите, които ще зареждат на 7 цента, независимо каква е цената на тока, като например европа в момента е около 1 евро.
  • #7
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Все още има хора които мечтаят за безплатен ток
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Все още има хора които мечтаят за безплатен рок