IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 евтини коли на старо, които изглеждат бързи, но не са!

Въпреки ефектния си външен вид, тези автомобили не впечатляват с динамика

Автомобилите се произвеждат според желанията и нуждите на клиентите. Някои са построени с много вътрешно пространство, за да се поберат цели семейства, докато други са построени с достатъчен просвет, за да се движат по тежки терени. Има и такива изглеждат сякаш са много бързи, без действително да бъдат такива.

Този тип коли бяха популярни в края на миналия и началото на този век, като могат да се намерят и сега, при това в прилично състояние. И не струват много пари, което не е за подценяване в сегашните условия. В случая подборката е на американско издание (съответно цените са в долари), но повечето модели в нея се срещат и на пазара на употребявани автомобили в Европа.

10 евтини коли на старо, които изглеждат много бързи, но не са (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Цонко ( преди 1 година )
    О да, БМВ компакт изглежда сякаш е изключително бърза кола.. (ти луд ли си?),но всъщност си е доста подвижна - 316 ti беше малко над 100 коня, a 2.5 най-големия беше 200 коня. Което не е бавно. Също така краварската версия на Еклипса (от снимката) е скопена за евро-пазара. Реалния Еклипс (за Японския пазар), който няма нищо общо с тази кола нека да е бавен, който се е возил на ИСТИНСКИ Еклипс знае ;) Лексус ES не е IS, нормално за него - това не е спортна кола. А късата цетка само буди смях..
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    БГ Инженер ( преди 1 година )
    Повечето от тях са само за Американския пазар каква е тази класация никой в Европа не ще разбере.!
  • #9
    2 rate up comment 12 rate down comment
    До 8 ( преди 1 година )
    Стига смешки, първото А5 с 3 литров дизелов двигател правеше упражнението за 5,9 сек. без да парадира за спорт, още повече дизел. Така че 6,8 сек. не е добре за спортна кола.
  • #8
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Безмислена статия ( преди 1 година )
    Как решавате кое е бързо и кое не е? 6.8 секудни до 100 не е бързо ли? Вие с какво ги сравнявате тези коли? С Ферари ли?
  • #7
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Щирлиц ( преди 1 година )
    Що за неуместно заглавие?Всяка кола е бърза,освен за онези карачи,които искат да хвърчат ниско над асфалта поне с 300км/ч
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Веско ( преди 1 година )
    Третия коментар е почти каквото си мисля. От такива статии най-много да се пребие още някой. А за Ягуара на такава цена и аз съм кандидат!
  • #5
    15 rate up comment 1 rate down comment
    И.а ( преди 1 година )
    Тия даже си имат супер возия тежки са повечето коли в класацията и са си бързи за това което са 2000г 7 или 8 секунди до 100 си беше супер.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    JDM fan ( преди 1 година )
    Компакт за 5к долара... Имам един който е с големия мотор 2.5 и го давам за по-малко от половината... Даже за 1/4 от тази цена...
  • #3
    22 rate up comment 4 rate down comment
    obserever ( преди 1 година )
    и за какво ти е бърза кола - ще се съттезаваш ли или ще се самоубиваш с дрифтове?
  • #2
    34 rate up comment 3 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Както винаги, статия или от руски сайт, в стил Можете сами да направите това....или от американски, който е далеч от европейската действителност, както в случая. Първо, автомобил, който изглежда бърз е много относително понятие...Второ, ускорение до 100 за под 10 сек за 20-30 годишен масов автомобил изобщо не е зле! Трето, ако ми намерите Ягуара от снимката на тази цена, веднага ми се обадете! Четвърто, с моторната гама на Мерцедес нещо не сте наясно....