IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 евтини коли на старо, които изглеждат бързи, но не са!

Въпреки ефектния си външен вид, тези автомобили не впечатляват с динамика

Автомобилите се произвеждат според желанията и нуждите на клиентите. Някои са построени с много вътрешно пространство, за да се поберат цели семейства, докато други са построени с достатъчен просвет, за да се движат по тежки терени. Има и такива изглеждат сякаш са много бързи, без действително да бъдат такива.

Този тип коли бяха популярни в края на миналия и началото на този век, като могат да се намерят и сега, при това в прилично състояние. И не струват много пари, което не е за подценяване в сегашните условия. В случая подборката е на американско издание (съответно цените са в долари), но повечето модели в нея се срещат и на пазара на употребявани автомобили в Европа.

10 евтини коли на старо, които изглеждат много бързи, но не са (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Повечето американски от 70-те и 80-те. Огромни осмаци по над 4.5 литра и .... 170-180 коня на 1700-1800 кг кола. И за капак 3 степенен автомат. А окачването с лентови ресори от камион е само бонус.