IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 страхотни за шофиране коли с приемлив разход на гориво

Това са някои от „последните мохикани“, които няма да разорят собственика си

Преминаването към хибриди – пълни или зареждащи се, както и към електромобили, е логичната „противоотрова“ на цените на горивата, които растат застрашително. Все още обаче много хора търсят класически старомодни двигатели с вътрешно горене. Те искат да се насладят на бензинови мотори с впечатляваща мощност, преди и тази възможност да им бъде отнета от властите.

Колегите от Carscoops съставиха списък от 10 бензинови модела, чийто разход е под 10 л/100 км. При някои от тях той е дори наполовина, което не е рекорд, но със сигурност няма да разори собствениците им, когато стигнат на бензиностанция. Тези показатели са според агенцията за опазване на околната среда на САЩ.

10 нови бензинови коли с приемлив разход на гориво (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е колко да е приемлив този разход? От предложените автомобили средния разход е около 30 лв на 100 километра.Сега разбирате ли защо толкова се вдигна търсенето на електромобилите? Дори на скъпата дневна тарифа, Tesla модел 3 зарежда за 4 лв. На най-скъпите бързи за левче на киловатчас зареждането ще излезе 15 лв, а на нощна тарифа около 2 лв. При това получаваш много по-бърз от изброените автомобили и много забавен за каране, защото сам избираш дали да е с предно или задно и баланса им ...
  • #2
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Разход с точност до две цифри след дестична запетая ;). Върховна информация това освен да е на стенд в климатизирано помещение не виждам как ще стане по друг начин.
  • #1
    28 rate up comment 2 rate down comment
    Как така ( преди 1 година )
    Alfa Giulia с предно предаване бе ид..при? Със задно е този модел. Това не е 156..