IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автоматикът придърпва. Колко време още ще изкара?

Прекъсванията на работата на трансмисията показват сериозни технически проблеми

Съвременните автоматични трансмисии са доста надеждни, но ресурсът им не е неограничен. Първите признаци на неизправност са прекъсвания в работата, изразяващи се в лошо превключване, потреперване, придърпване и забавени реакции. Може ли от подобно поведение да се разбере кои елементи ще трябва да се ремонтират и колко време още ще може да се кара самия автомобил.

Защо придърпва автоматикът и колко ще изкара? (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до 4 ( преди 1 година )
    Що бе гений я кажи DSG автоматик ли е или не! Говори по темата без да обсъждаш участниците в нея, защото хората ще си помислят, че си обратното на умен и няма какво да кажеш и поради тази причина се фокусираш да се правиш на интересен на останалите.
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Лъжлив съби ( преди 1 година )
    Няма оправия! К'вото и за се прави, к'вото и да се ремонтира...не става! Виж! До автоморгата ще изкара! Спасението е с нови скорости, а цената им е...! Ужас!
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Щом е надежден и без проблем може да изкара 10-20 хил км - няма страшно. Да не дава господ да ти се случва НЕнадежден - че тозаз увяхнях
  • #5
    19 rate up comment 9 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Автоматичната скоростна кутия е пълна със съединители. И между нея и двигателя има също съединител. Вземи ти прочети малко за скоростните кутии, и задвижването на автомобили, машини и т,н, Съединителят, независимо какъв вид, е механизъм за предаване на въртящ момент. Дали ще бъде плавно или не зацепването в съединителя зависи от вида му. Аман от коментатори продаващи вафли на пазара.
  • #4
    6 rate up comment 7 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    "защото пак повтарям трансмисията с двоен съединител не е автоматик" - аз пък ще потретя, че си "геният" от Долно ***, вероятно пернишко ...
  • #3
    7 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На кои автоматици бе зелко зелена? На DSG-тата ли или т.нар. трансмисии с двоен съединител? Да на тях се сменя, но зелки, като теб не знаят, че те не са автоматични трансмисии. Прочети и ще разбереш зелчице зелена! Прочети и ще видиш, че и *** за зеле от теб не става, защото пак повтарям трансмисията с двоен съединител не е автоматик. Пусни си сега гугъла и се просвещавай в неща, които не знаеш!
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    zelka007 ( преди 1 година )
    Износен съединител в общият случай. И на автоматиците се сменят съединители... :)))
  • #1
    17 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На студено и още незагрято масло в трансмисията е нормално да придърпва и да работи тромаво. След няколко км се оправя.