IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три модела с почти вечни двигатели

Тези автомобили могат да бъдат купени и при пробег от 300 000 км

Средната възраст на автомобилите в България е 18,5 години. А това означава, че повечето хора карат коли с огромен пробег. И съответно при тяхната замяна отново ще изберат превозно средство на сериозна възраст, като разчитат, че то ще бъде в по-добро техническо състояние.

В страните от ЕС средната възраст на автомобилите е 10,8 години, което е значително по-малко от България. Значи и шансовете да се намери запазена кола са по-сериозни, още повече, че там изборът е значителна по-голям. Списъкът с надеждни модели е доста дълъг, но днес ще ви представим 3 автомобила, които си заслужават покупката дори и на сериозен пробег.

Три модела с почти вечни двигатели (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #39
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Георги ( преди 1 година )
    Аз имам Хонда Пилот на почти 300000 клм. И виждам колата в движение поне още толкова. Какви глупости говорите за надеждни коли като Фиат или рено. Смешно е.
  • #38
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    имам Митсубиши на 400 000 на 23 год. и си го карам все още .
  • #37
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Мда ( преди 1 година )
    Така нареченото JTD и наследникът му Multijet на Fiat, наистина са се доказали като много надеждни. Монтират се масово и на Опел и други западни марки. Карал съм дълги години 2007 Вектра с мутиджет, реално Алфов двигател 150 к.с. Мога да споделя само суперлативи - пъргав, с голям въртящ момент и ... икономичен, колкото и да е странно. С 6 степенна кутия съм постигал 4.2/ Пловдив-София и то с климатик..Естествено задължително е навременното обслужване с качествени консумативи.
  • #36
    7 rate up comment 18 rate down comment
    Да. ( преди 1 година )
    Много били хубави и здрави, но вече ги няма по пътя. Има само един италиански читав автомобил. Ланча Делта Интеграле. Другото след петата година е подвижна скраб.
  • #35
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имам спринтер и транзит на 650к ако човек сменя масла филтри и зарежда на хубави места съвремените коли без проблем карат по 500к.
  • #34
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Дообре ( преди 1 година )
    Купи си я ти.
  • #33
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Асен Димитров ( преди 1 година )
    Карам Мерцедес Бенц 124 2,5 дизел 5-так мотор на 500 000 км. Работи като часовник, много съм доволен, не забравяйте И НЯКОИ МОДЕЛИ мотори на Тойота и БМВ и те имат страхотни мотори. Обаче здравината на мотора и много зависи от собственика как кара и най вече как поддържа. Имам приятел който успя да потроши мотора и дефиренцияла му за 3 месеца, така че мотора но и ЧОВЕКА.
  • #32
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Хм ( преди 1 година )
    В САЩ средната възраст на колите варира от 12г до 17г за различните щати.
  • #31
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 1 година )
    През 90-мерцедесите всички бяха милионници... Фолквагените на половин и нагоре. Опелите се разпадаха от ръжда със здрави двигатели. Сега-лъскави претъпкани с екстри коли, които изкарват със зор 250-300хил.И няма правене, щото скъпо.
  • #30
    15 rate up comment 4 rate down comment
    nutzata ( преди 2 години )
    Стило 1.9 JTD - уникален мотор !!! Пъргав и икономичен и здрав! Карам го 8г. купих го *** 160 000.сега е на 440 000 .. БЕЗ Проблеми !!!