IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайският Ford Explorer е напълно разсекретен

Обновеният всъдеход е готов за серийно производство

Съвместното предприятие Changan-Ford разсекрети напълно рестайлинг версията на обновения Ford Explorer, която ще се предлага на китайския пазар. Всъдеходът е получил промени в дизайна, които трябва да го направят по-привлекателен за потребителите.


Ford Explorer


При фейслифта Explorer  получава нова радиаторна решетка. Сменени са брони, фарове и допълнителните светлини за мъгла, а в купето се появява нова 4K мултимедийна система, подобна на използваната при кросоувъра Ford Evos и седана Mondeo.

Що се отнася до моторната гама, обновеният Explorer е оборудван с вече познатия ни четирицилиндров турбомотор 2.3 EcoBoost, който разполага с мощност от 276 конски сили и с 425 Нм максимален въртящ момент. Този агрегат работи съвместно с деветстепенна автоматична скоростна кутия.


Ford Explorer


Очакванията са по-късно в гамата да бъде добавен и по-маломощен мотор. Става дума за агрегат с работен обем от два литра и мощност от около 220 конски сили.

Премиерата на рестайлиг версията на SUV-то ще се състои на автомобилното изложение в Пекин през април, където ще дебютира и специална версия на модела, наречена Warrior. Иновацията ще е лесно разпознаваема по червените корпуси на огледалата, ярките лайстни, различните вложки в предната броня, емблемите и оригиналните 20-цолови джанти с по пет двойни спици.


Ford Explorer

0 от 500