IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилен блогър загина при катастрофа с 219 км/ч в града

Инцидентът в центъра на Москва взе още една жертва (ВИДЕО)

Един от известните автомобилни блогъри в Русия – Саид Гудбенский, загина при тежка катастрофа в центъра на Москва. Той се е движил с висока скорост по булевард „Кутузовски проспект“, когато губи контрол над своето BMW. Колата преминава в насрещното платно и удря два други автомобила.


катастрофа


Гудбенский е загинал на място, а неговият спътник – президентът на федерацията по автомобилизъм и мотоциклетизъм на Дагестан Заур Ибрахимов, е починал по-късно в болница от тежките си наранявания.

Според информациите по време на инцидента колата на блогъра се е движила с 219 км/ч. При преминаването си в платното за насрещно движение Гудбенский удря два автомобила - Volvo и Mercedes. Като по чудо, никой от возещите се в тях не е пострадал сериозно.



Една от ударени коли принадлежи на бизнесмена Ратмир Тимашев – основател на компаниите Aelita Software и Veeam Software. Той заема 168-о място в списъка на най-богатите руснаци за 2021 г., като състоянието му се изчислява на 750 млн долара. Представител на бизнесмена заяви, че Тамишев и семейството му не в Русия и никой от тях не е участвал в инцидента.

Снимка и видео: РБК

0 от 500