IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крадеш място за паркиране – получаваш си заслуженото!

За щастие, при инцидента няма пострадали хора (ВИДЕО)

Всъщност, това е често срещана ситуация – шофьор прави маневра, за да паркира, но отнякъде се появява друга кола, чийто водач се намества на празното място. Понякога това завършва със скандал, но рядко този, който е „откраднал“ (образно казано) мястото, бива наказан.


катастрофа


В случая обаче става точно това, като видеото е от охранителна камера на подземен паркинг. Предполага се, че това се случва в Сингапур, като датата е 29 октомври. Шофьор на Toyota Prius си намира място за паркиране, подминава го и започва маневра на заден ход. По рампата обаче слиза Nissan Kicks, чийто водач решава да се възползва и да се намести на празното място.

Не е ясно, какво точно е направил шофьора на кросоувъра, но най-вероятно е объркал педалите на спирачката и на газта. Колата му се удря в бариера или в стена, и отскача назад. Видеото завършва с шофьора на Toyota, който се взира в Nissan-а с ръце на бедрата, сякаш му казва „Получи си го, нали!“



Внимателен преглед на видеото показва, че кросоувърът забавя скоростта си, сякаш шофьорът му пуска педала на газта. Освен това изглежда, че неговият автомобил леко удря маневриращата Toyota. Във всички случаи обаче явно става дума за лоша преценка, а изводът е, че всеки си получава заслуженото.

Видео: Reddit

0 от 500