IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьорът се направи на хитрец и получи урок

Опитът за промъкване между две коли завърши с обръщане на таван (ВИДЕО)

Шофьор от Флорида се опита да се направи на хитър на пътя и съответно неговият Nissan се озова на таван при наглед безобидна ситуация на пътя, става ясно от видео, публикувана в YouTube и социалната мрежа Reddit.


катастрофа


Както може да се види от клипа, колона от различни превозни средства стоят на червен сигнал и търпеливо изчакват за завой на ляво. След като светва зелено, трафикът започва да се движи колебливо, което предизвиква гневни сигнали с клаксон (вероятно от някой, който много бърза).

След завоя камионът се озовава пред автомобил, оборудван с видеорегистратор, и пред Jeep Wrangler, движещ се в дясната лента. И когато джипът намалява скоростта, един Nissan, движещ се зад него, се опитва да се вмъкне между двете превозни средства.



Очевидно е, че няма достатъчно място за тази маневра и Nissan-ът не успява да избегне контакта с лявото задно колело на Wrangler. Това го изстрелва във въздуха и съответно се стига до приземяване на тавана. Шофьорът му излиза сам от колата, като явно не е получил сериозни наранявания. Водачът на джипа също не е пострадал.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 3 ( преди 2 години )
    И защо трябва да го правят?Има си пътен патрул: ще дойдат, ще огледат, ще глобят, ще извикат репатрак и т.н. по реда си. Само тука всеки се занимава с каквото не му е работа.
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петър получава "Мн. добър " 5 за преразказ по клип! Не е уточнил , че шофьорът на обърнатата кола е жена!