IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Roma заседна на тясна улица в Рим

Поредното доказателство, че човешката глупост е непобедима (ВИДЕО)

Ferrari Roma е красиво проектирана суперкола с V8 двигател Всъщност бившият дизайнер на Ferrari - Франк Стивънсън, който е нарисувал модели като F430 и FXX, оцени „гранд-туръра“ с 9,5 по десетобалната система, което е сериозно признание. Това обаче не пречи на собствениците на автомобила да се забъркват в неприятни ситуации.


Ferrari Roma - Рим


Такъв е случаят и със сребристото Roma, заснето в Рим и качено от изданието SupercarNews в YouTube. Суперколата заседна в тясна улица, като не е сигурно, какво точно се е опитал да направи шофьорът. Гледката е доста болезнена, но водачът може да обвинява единствено себе си. А действията му, довели до това положение, са поредното доказателство, че човешката глупост е непобедима.

Трябва да се отбележи, че това Ferrari не е никак малка кола. Дължината е 4656, а широчината, която е и по-важна в случая, е 1974 мм. Не е ясно, колко точно е широка улицата в Рим, където е заседнала кола, но пък Италия е известна именно с такива тесни улички.



Във видеото не се вижда как е измъкнат автомобила, но се предполага, че щети по него ще има. Което със сигурност ще бръкне в джоба на собственика, още повече, че застрахователят (ако види това видео) вероятно ще откаже да плати ремонта, който няма да е никак евтин.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Петреее, мишка долна. Спри да ми триеш коментарите и да пишеш анонимно. 13 си ти, долно плъхче такова. Колкото и да ми триеш коментарите, няма да спра да ги слагам.
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 2 години )
    За мен е дори 9.9 от десетобалната система! 0.1 защото ми е скъпичка!
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Р ( преди 2 години )
    до 12 Ето това ниво ни рекламираше, колко си дребнав и вулгарен.Не мерси, дръж си поученията за пред блока с другите пияници.
  • #9
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    10 и 11. Петре, затваряй си простия плювалник и започни да си прегледаш статиите, преди да ги изакваш. А относно битието и житието ми, най-запознати с тях, са някои твои преки роднини от женски пол.
  • #8
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Р ( преди 2 години )
    До Гешев, а пунктуацията, кога ще научиш?
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Застрахователят няма да откаже. Тва да не е Лев Инс или СИК. Просто догодина ще му се вдигне индекса и ще плаща по скъпичко. Ама то тънките сметки не са за хора дето карат и имат Ферари. Някой това май не могат да го проумеят.
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    7, ако не си учил достатъчно, за да пишеш правилно, означава че не си учил като цяло. От това следва че си неграмотен и некомпетентен и мненията ти тук нямат тежест. Всеки едно Маугли да коментира коли, горе долу е също.
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Същият комплексар като батките, дето ги вадят от плажната ивица, щот ако си паркират баракудата при другите баангии няма да ги забелезат
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не сме в час по литература, ВЕ МОЙ. Просто пишем. А писменият език е един. Не можеш да ми твърдиш, че 2+2=5, нали? Ама ние не сме в час по математика. Така че, айди ш'та помоля, да бъдиш тъй любезень да пишиш правилно, щот ня'а са разбирем иначи, ста'а ли?
  • #3
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Не сме в час по литература, но по това как пише и изразява човек, си личи образованието и възпитанието му. Дори и в такъв форум човек пише, както е свикнал и е доста срамно и неприятно, като прочетеш някой документ написан по начина, по който говори човек. Това говори за ниска образованост. Колкото повече човек чете, а в книгите се пише правилно, толкова повече се образова да чете и пише, както трябва, за да не се черви после.