IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор потроши Ferrari 488 Pista само ден, след като го купи

Вижте какво се случва, когато самочувствието ти е в повече (ВИДЕО)

Желанието да се похвалиш и да парадираш със скъпата си покупка понякога води до неприятни резултати. В това се убеди и собственик на Ferrari 488 Pista, който потроши колата, само ден след като я взе от магазина.


Ferrari 488 Pisja катастрофа


Видео с инцидента беше публикувано на сайта mrexumas. Мястото е път в Холандия, като собственикът на италианската суперкола повикал своя приятел, който снима от друг автомобил. Неизвестно защо, мъжът зад волана на Ferrari-то решава да изключи системите за контрол на сцеплението и за контрол на стабилността, след като явно няма способностите да овладее машината.

Резултатът се вижда във видеото - мъжът сваля предавките и дава газ, което би трябвало да бъде забавно, ако имаш нужните умения. Все пак под капака на Ferrari 488 Pista има V12 двигател с двойно турбо и мощност от 710 к.с., които се предават на задните колела.



В случая суперколата се завърта няколко пъти, излита от пътя, като пробива метална ограда и спира в храстите. Шофьорът не е пострадал при инцидента, но автомобилът понася сериозни щети, като една от въздушните възглавници се активира. И със сигурност ремонтът ще бъде много скъп.

Снимка и видео: Mrexumas

0 от 500