IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британец спечели Mitsubishi Lancer Evolution и го разби за 24 часа

Спортният седан с 320 коня под капака на подлежи на възстановяване

Жителят на Южен Уелс - Адам Грифитс, спечели лотария, в която главната награда беше червено Mitsubishi Lancer Evolution от 2006 година. Британецът обаче не успя да се порадва дълго на новата си придобивка, защото още на следващия ден катастрофира тежко.


Mitsubishi Lancer Evolution катастрофа


Наградата в лотарията беше британската версия на деветото поколение на легендарния модел, оборудвана с 2,0-литров турбомотор с 320 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия. Спортната кола е доработена, като е оборудвана с преден сплитер, черни джанти и въздухозаборник на капака. Пробегът на колата е бил 112 00 км, като Грифитс получава от организаторите и 1000 лири, за да отстрани малки дефекти по автомобила.

Мъжът обаче така и не успял да похарчи парите, тъй като още не следващия ден катастрофира тежко, в резултат на което червеното Lancer Evolution получава тежки повреди. Цялата предната част на спортната кола е на хармоника, като в салона са се активирали въздушните възглавници.


Mitsubishi Lancer Evolution катастрофа


Никой не е пострадал при инцидента, но автомобилът не подлежи на възстановяване. В момента организаторите провеждат това лотария, в която големите награди са Porsche Cayman S и Nissan GT-R, но Адам Грифитс едва ли ще има късмет още веднъж.

Снимки: Facebook

0 от 500