IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян и дрогиран шофьор потроши Ferrari на футболен бос

Президентът на швейцарския "Сион" не е ранен при инцидента

Водач на Peugeot предизвика сериозна катастрофа на планински път между Мартини Ле Мескот в Швейцария, като удари суперколата Ferrari 812 Superfast, управлявана от президента на местния футболен клуб "Сион" - Кристиан Константин, съобщава изданието 20min.ch.


катастрофа


Проверка на пристигналите на мястото на катастрофа полицаи показва, че шофьорът на френската кола е карал под въздействието на алкохол и наркотици. Направената му проба показва 1,39 промила алкохол в кръвта. За щастие, при инцидента няма пострадали хора, като Костантин е с няколко ожулвания и разтегнати връзки на рамото.

Това обаче не важи за неговото Ferrari 812 Superfast, чиято задна част, както личи от снимките, е сериозно повредена. Сметката за ремонта ще бъде много сериозна, но за това трябва да се притесняват виновникът за инцидента и неговият застраховател.

Това е поредният случай, в който Ferrari 812 Superfast участва в катастрофа. Наскоро колата на италиански футболист беше потрошена от служител на автомивка, който реши да я подкара след почистване. Както е известно, под капака на суперколата има V12 мотор с мощност 800 к.с., които явно не са по силите на всеки шофьор.

Снимки: 20min.ch

0 от 500