IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец потопи всъдеход, докато се опитваше да сипе вода в радиатора

Вместо да използва бутилка или туба, мъжът директно вкарал колата в реката

Американец отново доказа, че човешката глупост е непобедима, след като потопи всъдехода си - стар Chevrolet Suburban, в река, докато се опитваше да напълно радиатора му с вода.


Chevrolet


За необичайния инцидент разкарва каналът KIMA Action News. Според информацията, в офиса на шерифа в окръг Якима в щата Вашингтон се обадили местни жители, които забелязали потопен в близката река Chevrolet Suburban, произведен през 90-те години. Шерифът веднага изпратил патрулен екип на мястото, където бил открит собственика на всъдехода.

За щастие, при инцидента няма пострадали, но далеч по-интересно е обяснението, дадено от шофьора. Той разказал, че е сменил термостата на системата за охлаждане и трябвало да напълни радиатора с вода. По неизвестни причини, мъжът не използвал антифриз, който може да се купи от всяка бензиностанция, а също така решил да не ползва бутилка или туба, от която да напълно радиатора с течност.

Вместо това, той решил да вкара стария Suburban директно в реката и така да напълно радиатора. Напълно очаквано, двигателят на всъдехода загаснал и почти веднага след това колата потънала. Полицаите повикали влекач, който измъкнал Chevrolet-а от водата. Не се съобщава обаче, дали собственикът ще бъде глобен за изпълнението си.

Снимка: KIMA Action News

0 от 500