IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Взрив на дезодоранти унищожи цял камион

Експлозията като чудо се размина без жертви (ВИДЕО)

Камион, превозващ хиляди флакони с дезодоранти, беше унищожен от експлозия на паркинг в Оклахома. Като по чудо при инцидента няма пострадали хора, съобщава Fox News 23.


взрив дезодоранти


До взрива се е стигнало, след като на един от камионите на паркинга му прегрели спирачките. Това довело до пожар, а за нещастие, товарната машина била пълна с флакони от дезодоранта Degree с общо тегло 12 200 ки. Когато огънят достигнал дотам, се е стигнало до експлозия, като кутиите са се разпръснали на десетки метри.

Според канала Fox 23 News, дезодорантите са „експлодирали като фойерверки“ и сцената за известно време приличала на „военна зона“, но без жертви. Според репортера, въпреки дима и щетите място на взрива „мирише много добре“. Пожарникарите са се борили няколко часа с огъня, но ще бъдат нужни дни, за да се отстранят последиците от инцидента, тъй като консервите са разпръснати из паркинга.



Това не е първият подобен случай. През септември 2018 година в Тексас също избухна камион, превозващ дезодоранти. За щастие, и тогава, както и сега, нямаше пострадали хора.

Снимка и видео: Fox 23 News

0 от 500