IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, ако случайно багажникът се отвори в автомивка?

Собственикът на този Range Rover Evoque разбра това по трудния начин (ВИДЕО)

В социалните мрежи все по-голяма популярност набира видео с Range Rover Evoque, който попадна в странно произшествие на автомивка и ще трябва да посети сервиз.


автомивка


В началото всичко изглежда наред. Автомобилът влиза в автомивката и е покрит с вода и специален разтвор, като към него а му се насочва голяма въртяща се четка. По неизвестни причини някой натиска бутона за отваряне на багажника.

Въртящата се четка се спуска към бронята, след което започва да се вдига нагоре и повлича вратата на багажника. След това тя буквално изтръгва пантите от дясната страна. А най-странното в случая е, че никой от работниците на автомивката не забелязва случилото се и процесът продължава.

 

@gendosthor

 

♬ Japanese style koto trap LoFi hip hop - Shigeo Sano

 

 


Не е ясно къде се е случил инцидентът, но кросоувърът е с европейски номера. А неговият собственик, който най-вероятно е виновен за случилото се, сега ще трябва да ремонтира автомобила.

Снимка и видео: TikTok

 

 

 

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Веско ( преди 2 години )
    Като казвам, че дистанциооните са за кифли, някои се засягат. Не познавам човек, който заключва дома си с копче, дори две резета слага, ама кола за 100 хиляди - дистанционно!?
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 2 години )
    Много е вероятно колата да е с датчик за движение под багажника за отваряне на багажника. Нали се сещате, метяте с крак отдолу и багажника се отваря. Примерно носите багаж и ръцете са ви заети и го отваряте така... Чудесна нова екстра по колите, която някой не се е сетил, че не винаги трябва да работи. Примерно, когато пръскачката отдолу му пръска вода. : )
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не четката е натиснала бутона, на мен ми се е случвало два три пъти, тъй като ключа ми стои в джоба с потомоне пълно с лични карти, книжки, талони, карти и т.н.. демек доста обемно, освен това ключове за вкъщи, цигари, абе джобовете ми са като на новобранец в казармата, който е ходил се сеща за какво говоря, това е защото не обичам чантички през рамо. И два, три пъти ми се е случвало като седна някъде, всички тези вещи в джоба ми да притиснат бутона на ключа за отваряне на багажник на автомобила
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    //// ( преди 2 години )
    При наличие на Каско, без значение коя е вината, ремонта се поема от застрахователя!
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Жълтеницата ( преди 2 години )
    Това в Авганистан ли е че е с четки