IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикап прелетя през път с 8 ленти и...не удари никого

В крайна сметка неуправляемата Toyota Hilux спря в сграда (ВИДЕО)

Хората вече приемат за даденост наличието на видеокамери по улиците, като те заснемат потенциални престъпници в действие или подчертават опасностите от разсеяното шофиране. В този случай обаче те са заснели нещо категорично необичайно в Австралия.



Полицейски видеозаписи записват драматичен инцидент, при който Toyota Hilux преминава с висока скорост през 8 платна в средата на трафика и в крайна сметка не удря сериозно нито едно превозно средство. Пътят на пикапа завършва в сграда край пътя.

Във видеото не се вижда края на инцидента, но от полицията съобщиха, че пътниците - жена и дете, са откарани в болница заради наранявания, които не са сериозни. Инцидентът се разследва, за да се разбере защо шофьорката е загубила управление над автомобила.

За щастие, няма други ранени при катастрофата, но няма как да се отрече, че записът от нея ще стресне най-вече тези, край които пикапът на Toyota преминава. Като по чудо, тежкият Hilux не блъсна някоя от колите, което щеше да има тежки последици, а също така така не пострада и някой невинен пешеходец.

Видео: YouTube

0 от 500