IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте какво остана от Ford Bronco след падане в 120-метрова пропаст

Момичето зад волана на всъдехода по чудо е оцеляло при инцидента

Шерифската служба на американския щат Колорадо публикува в страницата си във Facebook стряскащи кадри от инцидент, случил се в планинския проход Блек Бeър (Черната мечка). На тях се вижда напълно размазан Ford Bronco Sport.


Инцидент


Две момичета заедно с куче пътували с всъдехода, но объркали пътя. Шофьорката се опитала да обърне посоката, но не преценила габаритите на автомобили, въпреки че нейната приятелка слязла от колата, за да я ориентира при маневрирането. В крайна сметка автомобилът се обърнал в 120-метрова пропаст.

При преобръщането момичето изпаднало през предния прозорец на автомобила и получило сериозни наранявани. Двигателят на всъдехода се откъснал, а по цялата каросерия няма здраво място. Кучето в машината обаче не е пострадало, съобщават от полицията.


Инцидент


Другото момиче е повикало спасителни екипи, които успели бързо да пристигнат и да закарат пострадалата шофьорка в болница. Прогнозите на лекарите са, че тя ще успее да се възстанови.

От шерифската служба допълват, че проходът Блек Беър е един от най-опасните в района,  тъй като се намира на близо 4000 метра надморска височина и е с дължина 12 км. Затова и преодоляването му става само със специално подготвен всъдеход с опитен водач зад волана.


Инцидент

Снимки: Facebook

0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ами те и винетките са измама плащаш за нещо което по закон трябва да получявяш срещу данъците си които плащаш към общината в същото врембачкаторите протестират защото няма кинти няма такава държава но има такъв *** народ новия слоган на продължаваме с подмяната
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В САЩ не се ремонтират катастрофирали коли. Освен ако повредата не е съвсем малка и козметична. По принцип блъснатите коли там се бракуват за скрап и застрахователя плаща на собственика обезщетение и той си купува нова кола. В България застрахователите нищо не плащат при инцидент освен ако не заведеш дело в съда срещу тях и по някакво чудо да го спечелиш. А пък задължителната застраховка "гражданска отговорност" е чиста измама.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    дърт жамбазин ( преди 2 години )
    Такива най ги харесвам, плащат ти за да се оттърват от бракмата , а аз после като сменя туй-онуй плюс 50кг кит и боди и е лъщарка, завистта на дупнишките авто-къщи
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Вярно е, обаче да не си на мястото на рекламното лице... :-)
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Важното е че кучето е добре.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    това е скрита реклама на нескафе
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    DZK ( преди 2 години )
    Пътническата клетка е непокътната, което е единственото важно нещо в случая. Колата си е изпълнила работата безупречно. Това всъщност е супер добра реклама за Bronco.