IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Този механик определено има лош ден

Реакцията му при инцидента с Chevrolet Corvette C6 обаче е впечатляваща (ВИДЕО)

Ако имате лош ден, гледайте това видео, защото човекът в него определено се справя дори по-зле от вас. Краткият клип в Reddit показва неговата реакция, след като Chevrolet Corvette C6 пада от подемник в сервиза.



В началото на видеото се вижда как носът на колата се повдига във въздуха, а задната част се плъзга назад. Превозното средство пада, като при удара е откъртен и предния калник. Впечатляваща е реакцията на механика, който безгрижно се отдалечава от мястото на инцидента, като небрежно хвърля поглед през рамо.

Липсва достатъчно информация за това, къде се е случил инцидента, но се вижда, че преди това двигателят е свален. Това измества тежестта към задната част, която не е закрепена за подемника и останала без опора спортната кола пада. Съдейки по реакцията на мъжа, може да се заключи, че той може и да не е виновен, тъй като не е ясно, дали качването на колата на подемника е била негова работа.

Със сигурност обаче в историята има един бесен собственик на Corvette C6. Той е изпратил колата си за ремонт в сервиза, а сега трябва да научи, че тя е пострадала сериозно. Застраховката на сервиза би трябвало да покрие щетите от инцидента, но със сигурност това е лош ден за всички замесени.

Снимка и видео: Reddit

0 от 500