IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Едно от първите Huracan STO отива за скрап

Суперколата на Lamborghini стана жертва на безрасъдно шофиране (ВИДЕО)

Huracan STO е най-добрата версия на V10 Lamborghini и една от най-способните суперколи, които могат да се купят. Първите бройки от модела вече са на разположение на клиентите, а една от тях претърпя тежък инцидент в Лас Вегас, съобщава Royalty Exotic Cars.


Lamborghini


Матово-сивото STO е закупено от компанията за даване под наем само месец преди инцидента. За съжаление клиентът, който го е наел за миналата уикенд, не успява да овладее ускорение на това истинско чудовище със задно задвижване и се разби в близост до строителен обект. Няма пострадали хора при инцидента, но колата е потрошена.

Както се вижда във видеото, задното окачване на STO е напълно унищожено. Едно от задните колела е извито под странен ъгъл, а другото е спукано Сплитерът от карбонови влакна също е напукан, което означава, че и той ще бъде сменен. Явно и щетите по окачването са сериозни, въпреки че не се виждат.



Мениджърът на компанията за коли под наем заяви, че е невъзможно той да замени пострадалото STO поради ограничената наличност. Той твърди, че е намерил друга кола, която се продава за 620 000 долара, но това е доста над първоначалната цена от 327 838 долара (без данъците).

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #1
    18 rate up comment 1 rate down comment
    arazora ( преди 2 години )
    Не отива за скрап. Май не сте наясно как стоят нещата със скъпите коли в щатите. Застрахователната компания му я изплаща изцяло а колата придобива salvage title след което колата ще отиде на търг, някой ще си я купи, вероятно друг ютубър, ще отлежи няколко години така и като се появявят наличностите, ще си я ремонтират.