IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-нелепата катастрофа на годината

Три автомобила не успяха да си поделят изход от магистрала

Този инцидент определено е претендент за титлата "най-нелепото пътно-транспортно произшествие на 2021 година. Той се е случил в американския град Санди Спрингс (щата Джорджия), съобщават от местния полицейски участък, който разследва катастрофата.


катастрофа


Неизвестно по какви причини, шофьорите на три автомобила внезапно и едновременно решават да напуснат магистрала I-285. Напълно очаквано, маневрата им се оказва неуспешна, като колите засядат между двете мантинели.

За щастие, няма пострадали хора при инцидента, при който трите коли - спортен Ford Mustang, минибус GMC Savana и кросоувър GMC Acadia, са блокирали изхода от магистралата. Ако се съди по снимките, най-тежко е пострадал Ford-ът, който е притиснат към дясната страна. При него има поражения по цялата предница. Зле е ударът и минибусът, докато кросоувърът е успял да избегне удара с мантинелата.

На снимката се вижда също, че автомагистралата е в ремонт и част от пътя е ограден с временни бариери. Най-вероятно шофьорите не са видели ограниченията или просто не са си отстъпили място при излизането си от аутобана.

Снимка: Facebook

0 от 500