IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-комичната катастрофа на 2021

Honda и Chevrolet се срещнаха на пътя след идеално синхронизирано двойно нарушение

Съвременните електронни системи, предупреждаващи за опасност от сблъсък отзад, могат да бъдат и досадни на моменти. Но липсата им понякога води до злополуки като тази в Бразилия, която спокойно може да претендира за титлата "най-комичен сблъсък на годината". А също и за най-добре синхронизираната катастрофа.
  
  
 
   
     
Видеото от охранителната камера на автосервиз показва как водачът на бял Chevrolet Onix търпеливо изчаква трафикът да отмине, за да излезе на платното на задна скорост. Той обаче и не подозира, че на отсрещната страна на пътя същото прави и шофьор на Honda Civic. Крайният резултат е, че с едно удивително координирано движение двата автомобила се удрят заднишком.

За късмет инцидентът е минал без наранявания и без кой знае какви щети по колите, ако изключим деформираните брони. Вероятно най-мъчителната страна е била попълването на полицейския протокол. Какво и задачата на полицая да определи кой е виновен в случая.


0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Вероятно са погледнали и 2мата че от 2те страни на пътя няма никой и спокойно правят маневрата. Иначе Шевролета изпадна в шок и ступор :)
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-интересното е че и двамата правят маневра назад, без да гледат назад!!!
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Отсрещният пресече непрекъсната линия на заден ход и събитието се случи в лентата на близката кола. А иначе и двамата са за акт!