IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чудесата се случват - шофьорът на тази кола е жив!

Жената излязла сама от купчината желязо и се оказала с леки наранявания

Малцина вярват в чудеса, но тази катастрофа е доказателство за това, че те понякога се случват. Не всеки ден се вижда автомобил, който буквално е сгънат наполовина и е смазан от тежък камион. Зад волана на колата е била жена, която е излязла сама от развалините, при това без почти никакви наранявания.


катастрофа


Инцидентът се е случил сутринта на 16 ноември на междущатска магистрала 5 в Маунт Върнън, северно от Сиатъл (щата Вашингтон). Според The Seattle Timesq трафикът се забавя на моста на река Скагит, когато този Nissan Altima е ударен отзад от камион без ремарке. В автомобила пътува сама 46-годишна жена и ако се гледат само снимките, всеки би си помислил най-лошото.

Свидетел на инцидента е военнослужещият Роки Олифант, който прави снимки и ги публикува в Twitter. Първоначално той е написал, че шофьорката е била тежко ранена, но след като камионът е бил преместен, тя е излязла сама от колата, като се е оплакала от леки болки в ребрата и главата. Жената е откарана в болница за преглед, където са установени леки наранявания.


катастрофа
катастрофа


В доклада на полиция, публикуван от The Seattle Times, се посочва, че задната част на Nissan Altima е послужила едновременно като буфер, който е защитил купето и като рампа за плъзгане. Това е и причината, поради която шофьорката е определена като „най-щастливият нещастен човек на света“ - тя остава без кола, но и се спасява от сигурна смърт.


0 от 500