IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-чести грешки при подготовката на колата за зимата

От тънкостите с антифриза до сухите листа, тези привидни дреболии могат да ви усложнят живота през студения сезон

Като всяка страна с класически четири сезона, България поставя на изпитание и автомобилите, и шофьорите през есента. Единственият начин да продължим да се движим спокойно и сигурно при рязко променящите се условия, е да подготвим предварително автомобила си.
  
  
подготовка на колата за зимата
  
   
Всеки шофьор знае това. Но как по-точно трябва да се подготви колата? Тук вече отговорите се разминават сериозно. Да не говорим, че се намесва и финансовият фактор: обикновено след началото на учебната година и след летните отпуски джобовете ни са най-изтънели, и много хора се принуждават да отложат спешни дейности по автомобили. Нека видим кои са и останалите най-често срещани недомислия.
  
   
10 чести грешки при зимната подготовка на колата:

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Някои хора се подготвят за зимата, други водим колата на обслужване преди началото на зимата и я вадим от топлия гараж без да губим време.
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    ta, ( преди 2 години )
    Ало? чукча писател, НЕ ЧИТАТЕЛ. Антифриз /охлаждаща течност за ДВГ/ от неорганични и органични киселини? Основни съставки на антифризите са моно, ди и полиетилен гликоли. Не знаех че, /в класическия смисъл на понятието, но и по протолитната теория/ са киселини. Благодаря за информацията. Азоли - лекарствени препарати против гъбични заболявания.