IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво бихте направили с чисто ново, но „удавено“ BMW 750i xDrive?

Луксозният седан е изложен за продажба, но не е ясно колко точно е повреден

Малко седани могат да се похвалят с повече лукс от BMW 750i xDrive (моделна година 2022), но конкретно този екземпляр определено е имал и по-добри дни. Автомобилът в момента е изложен за продажба чрез Copart и докато екстериорът и интериорът са без видими повреди, то от обявата става ясно, че по колата има щети от наводнение.


BMW 750i xDrive


Как точно седанът е претърпял повреди, не се съобщава, но най-вероятно обяснение е, че машината е била оставена навън и е станала жертва на наводнения. Разбира се, напълно възможно е нейният собственик да е виновен за случилото се, тъй като се е опитал да премине през наводнен участък от пътя.

Какъвто и да е случаят, ремонтът на колата вероятно ще бъде дълъг и скъп процес, така че, който я купи, ще трябва да похарчи доста пари, за да я приведе в добро състояние (ако това е възможно, разбира се). Вероятно, някои основни детайли може да бъдат свалени и продадени, но пък други трудно биха оцелели, ако са пълни с вода.

Още снимки на изложения за продажба автомобил - вижте в галерията:


Самото BMW 750i е оборудвано с 4,4-литров V8 с двойно турбо, произвеждащ 523 к.с. и 750 Нм. В обявата не се посочва състоянието на мотора, който всъщност е и най-проблемният агрегат при подобен вид злополука.

Снимки: Copart

0 от 500