IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 подобрения, които може да увредят автомобила

Тяхното използване трябва да бъде внимателно преценено от собственика

Много шофьори не се притесняват да експериментират и да правят подобрения по своите автомобили, като се надяват, че така ще подобрят външния им вид или тяхното представяне на пътя. Понякога обаче това се оказва огромна грешка и вместо да помогне, се случва точно обратното, като дори може да се стигне до сериозни повреди.

Експертите от Autonews дават 5 примера за такова допълнително оборудване, което може да се превърне в проблем. И съветват собственика на автомобила внимателно да си помисли, дали си заслужава да ги поставят на своите превозни средства.

5 подобрения, които може да увредят автомобила (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Ако всичко е наред в зареждащата система, оборотите не би трябвало да имат значение за зареждането на акумулатора. Дистанционно палене не означава, че автомобила трябва да е отключен :)
  • #1
    15 rate up comment 4 rate down comment
    странно ( преди 2 години )
    Не разбрах защо автоматичното стартиране на двигателя прецаква акумулатора. Та нали всяка кола пали така. Да, при ниските обороти, май не се зарежда много добре акумулатора (поправете ме ако греша), но нали я палиш за да се качиш в нея и да зминеш? Какъв е проблема тогава? Е, разбира се, това не е за БГ стандарта, палиш я, слизаш пред блока и нея я няма :) Но си гъзар, имаш дистанционно палене :)