IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M4 срещна проблеми с "Лосовия тест"

Версията Competition не успя да покрие изпитанието със 77 км/ч (ВИДЕО)

Новото BMW M4 е отлична спортна кола за шофиране, така че на теория не би трябвало да има проблем да се справи с "Лосовия тест". На практика обаче нещата се оказаха по-различни, става ясно теста, проведен от испанското издание Km77.


BMW M4 Лосов тест


В случая на изпитанието беше подложена версията Competition, като първия опит беше със 78 км/ч - скорост Tesla Model S се справи без проблем. Задницата на баварското купе обаче поднесе и удари два от конусите, което е доста изненадващо, тъй като всички система за стабилност и контрол на сцеплението са активирани.

При втория опит скоростта беше намалена до 76 км/ч, като този път M4 Competition успя да се справи, въпреки че задната част на колата отново загуби сцепление. Това е доста интересно, тъй като повечето други модели, преминали "Лосовия тест", първо имат недозавиване, а не презавиване.



Изпитанието на баварското купе завърши със слалом със 78 км/ч, с който BMW-то се справи успешно. Като цяло обаче, неговият резултат не е от най-добрите, тъй като модели от други класове - като кросоувърът Ford Puma ST, например, се представи значително по-добре.

Снимка и видео: Km77

0 от 500