IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-велики спортни коли на Honda

Сред тях има както всекидневни модели, така и легенда от пистите

Освен заради впечатляващо им представяне, популярността на автомобилите на Honda се дължи на още два фактора – висока надеждност и икономия на гориво. Факт е, че японският производител постигна големи успехи в почти всички сфери на автомобилно производство, като предлага както специални автомобили, така и коли за всекидневна употреба. Сред тях, разбира се, има и спортни модели, които само затвърдиха високия престиж на японската марка.

Като цяло, участието на Honda в автомобилните спортове има своите големи успехи, но те не са чак толкова много както при някои от конкурентите. Въпреки това, компанията е създала спортни коли, които ще останат в историята. Някои от тях са предназначени само за каране на писта, а други се използват и във всекидневието.

10-те най-велики спортни коли на Honda (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Shushi ( преди 2 години )
    На Бачу Кико у японския царевичак!
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    honda ( преди 2 години )
    "...във версията SH (Super Handling). Тя получава система за преразпределение на въртящия момент (ATTS), която прехвърля мощността към предните колела, като ..."Ам то, тоя модел е с предно... и как от предно прехвърля мощността към предните... то става предно на квадрат май ;-) :D
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не Приус а Прилюд имах предвид.
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като изключим 3 модела на Хонда тук, които наистина са добри коли, останалота е пълен талаж. Той Приус изобщо не знам какво прави в класацията, има някаква спортна визия, но не и възможности. Пропуснали сте най-добрата Хонда, това е последния модел на Honda NSX, страхотен автомобил, че и леко хибридче.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петре, запомни най-после, че последния "Civic Tye R" е 320к.с.!!!