IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-подценени модела на Toyota

Повечето от тези страхотни автомобили вече са напълно забравени

През 1937 година в Япония се случи нещо специално – създадена беше компания, наречена Toyota Motor Company. Киичиро Тойода използва добре иновациите, създадени от баща му, за да стартира това, което щеше да се превърне в една от най-успешните и популярни автомобилни компании в цялата история. Днес това е един от най-големите производители в света, който има интерес и в други индустрии, освен автомобилната.

Всички познават модели като Supra, Celica, Highlander, Corolla, Camry и много други, но за тези повече от 80 години Toyota е произвела и автомобили, които оставят някак си встрани. По една или друга причина тези модели не са оценени, както трябва, а някои от тях просто са забравени.

10-те най-подценени модела на Toyota (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Михаил Тодоров ( преди 2 месеца )
    Corolla TS ,не е с турбомотор , мотора е същия като на celica 1.8 143hp VVT-i с тази разлика че горивната система е на YAMAHA и се води VVTL-i, ако беше турбо мотор щеше да е много търсена каквато е и celica gt-four където е 2.0 турбо с 4х4
  • #29
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Николай ( преди 2 години )
    Не знам само защо в последните 20години Тойота е с най малко рекламации за аварии а Мерседес го няма в първата десетка.дали е по изгодно да караш колата си или да я чакаш от сервиза докато и изтече гаранцията
  • #28
    12 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Каква измишльотина? Исторически факт е. Законът се нарича British Merchandise Marks Act и влиза в сила 1887-а година. Извадете си главите от там където слънце не грее, зомбирани маймунки такива. Шмиргел, абрихт - невероятно технологични дърводелско-механични пособия, ха-ха. Японците въведоха литиево-йонните батерии и белите светодиоди, вие някакви канцерогенно-тракащи двигателчета ми хвалите. Да ви имам технологичното развитие.
  • #27
    10 rate up comment 1 rate down comment
    а бе 25-ти ( преди 2 години )
    "британци въвеждат ..." Айде стига с тая измишльотина, бе колега! Само обърни внимание, че всички технически термини в българският език са от немски! От абрихт, та до Шмиргел!! Обърни повечко внимание на последното!!
  • #26
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Е не знам как немците измислили автомобила с двг да копират като са първи още Хитлер се е возил на лимузина МЕрцедес.
  • #25
    4 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Сенчъри ако е копие на Кадилак, то пък еС-класата е копие на копието. Ха-ха, няма по-големи копировачи от швабетата - британците въвеждат брандът "Made in Germany" със закон за да обозначават евтините нискокачествени германски имитации на британски стоки.
  • #24
    4 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Модел произвеждан през 2016г. с магнитофон, Тойота са за убиване.
  • #23
    5 rate up comment 12 rate down comment
    До 17 ( преди 2 години )
    Произвежда се от 97 до 2017г. Така, че не се прави на луд. А двигателя е пълна трагедия. Както писах, ако намериш по-скопен 12 цилиндров двигател напиши да го видим. А дизайна и интериора изобщо няма да коментирам, там изоставането с Европейските лимузинии е с близо 50г. Стана ми Ясно защо никой извън Япония не я купува. Стара техника, грозен дизайн, интериора е като на Волга от 70-те години на миналия век.
  • #22
    4 rate up comment 8 rate down comment
    хаха ( преди 2 години )
    Целият сенчъри е копие на Кейдиляк от 1963-та ама измислили те измислили бидето у япония
  • #21
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Leberknoedl ( преди 2 години )
    Хаха, какъв магнетофон бе, Сенчъри е с вграден VHS плеър. Ей, вскичката ви информация за японските автомобили е такава - чули недочули, превели недопревели, повтарят едни и същи пропагандни партенки. Магарцедес С-класата е копирана от Сенчъри, сега стана ли ви ясно. Лаици.