IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

16 неща, които дразнят в новите коли

От "изнежените" брони до старт-стоп системите: някои достижения на автомобилния прогрес не се харесват на всички

Хората открай време са склонни да идеализират миналото и да гледат скептично на постижения на прогреса. С това не бива да се прекалява: неоспорим факт е, че днешните автомобили са по-комфортни, по-бързи и по-безопасни от онези преди 20 или 30 години. Но все пак те имат и някои подчертано дразнещи черти. Ето част от тях.


16 неща, които дразнят в новите коли (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До колкото се сещам , кожения салон е екстра,която се избира от клиената- щом си го е избрал,значи го иска и не го дразни! Навигацията също не е серийно оборудване! Защо да ползвам телефона и да се нуждая от интернет, като мога да си купя един "Гармин" или "Том Том" и проблемът е решен- лесни за актуализация и за ползване!
  • #7
    14 rate up comment 3 rate down comment
    до 6 ( преди 2 години )
    И аз като теб, колега, прецених, че щом коженият салон бил проблем -ясна работата! Темата е прекрасна за оня с кравешките кожи, дето! Иначе с климатик и обдухване на седалките не виждам как ще си потен и миризлив!
  • #6
    24 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Наистина ле се мислите че ще разлиствам 16 пъти за да прочета статия , която вече сте пускали? Нищо им няма на новите коли - имам една 5 годишна и нищо не ме дразни- нито 6-те въздушни възглавници, нито сензорите за паркиране , нито, помощта при потегляне в наклон , нито сензорите са налягането на гумите, нито двузоновия климатик,
  • #5
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Хммм.. ( преди 2 години )
    "60% по Целзий" нова мерна единица :-D:-D:-D
  • #4
    23 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Цяла българия особено враца и тн се крепят на ноф фнос от Германия и Италия затова врякат срещу Дачии Рена като най-достъпни нови коли но и като цяло срещу новите коли има тука драскачи които пишат с тая цел като Факт!-ически някакви анонимни които обиждат на увредени от каране на Рено и така нататък.Целта е да се наплаши населението и да не купуват нови коли ами да им купуват старите барутници а въздуха в БГ не се диша вече децата от малки непроходили вече са заклети пушачи с тоя въздух.
  • #3
    19 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мен най-много ме дразнят с това, че те подтикват да караш все по-бързо. Лудо ускорения, големи мощности, а в 99% от пътищата в Европа не е разрешено да караш с повече от 130-40км/ч.
  • #2
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За датчиците моя опит е следния. Светва, всява ти паника, спираш, гледаш няма нищо. И пак така, това при мерене на обороти. Вече с реален датчик и отчитане показанията на борда - стойностите се различават в зависимост от температурата. Като сложим и всички вариации на уреди по бензиностанции и гумаджии, става малко сложно. Вероятно вариант е азота.
  • #1
    19 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ей голяма пропаганда срещу новите коли върви тук. Да не говорим че много от споменатите точки важат и за 10 и нагоре годишни коли.