IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-вбесяващи тенденции при новите коли

От пиано лака и фалшивите ауспуси до турбините и SUV-лудостта

Техническият напредък е нещо чудесно и, ако се вярва на нашумелия историк Ювал Ноа Харари, е и единственият начин човечеството да поддържа сегашния си разгулен начин на живот. Но далеч не всичките му прояви, особено в автомобилния сектор, ни изглеждат смислени и необходими. Постарахме се да подберем десетте най-досадни и безумни тенденции при съвременните коли.


10-те най-дразнещи тенденции при новите коли (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    слон ( преди 2 месеца )
    Всичко е мода и фукня.Ако можеше да си го позволите повечето ще сте в шарен сув с големи джанти,я ги вижте американците -1,2 и 3 място по продажби са огромните пикапи не че ги ползват по предназначение просто могат да си ги позволят ;)
  • #42
    10 rate up comment 1 rate down comment
    До 42 ( преди 3 години )
    Това не е статия срещу иновациите. Никой не е против ABS, ESP, аварийния спирачен асистент. Няма възражения срещу катализаторите и DPF. Нито срещу онлайн навигациите. Статията е срещу безсмислиците, които безкритични *** приемат само защото е "мода"
  • #41
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До 31 ( преди 3 години )
    Това за джантите е супер, учи се във 2 глокс, но много е по-лесно друг да ти го каже, защо по големите са по скъпи, след като са по тежки и инерционният им момент е по голям...а всички ги харесват...
  • #40
    2 rate up comment 14 rate down comment
    Дими ( преди 3 години )
    И какъв е извода? Най-добре си е конският впряг. Нито камери има, нито фалшив звук. Ароматизатора е естествен особено при наклон и даване на повечко газ :)За какво да се развиват скъпи нови технологий Вече не ги правят като едно време. Въпроса е обаче ние искаме ли да се развиваме изобщо? Когато са представени 3 точковите колани, повечето хора са били против.
  • #39
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Фен ( преди 3 години )
    Няма истински инженерни иновации и се набляга на глупости за да си продават колите.Уж гоним по-голяма икономия , а всеки нов модел е по-тежък и по-голям от предния , с по-големи джанти.Налагат се и супер много Сув-четата , което отново е безмислено от гледна точка на екология и разход на гориво.Къде е логиката.
  • #38
    8 rate up comment 0 rate down comment
    До #32 ( преди 3 години )
    Пич, по-бързото зареждане на телефона се осигурява от по-големия ток, а не от бързината на трансфер на данните по стандарта :)
  • #37
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Да живей станкето! ( преди 3 години )
    Хахахахахах... мачката да тича срещу VW няма да може да ги настигне..... Хахахаха
  • #36
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Brigo ( преди 3 години )
    Ахаа, загрях.
  • #35
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Brigo ( преди 3 години )
    Жалко, сигурно статията е хубава, но ми се отваря само увода, само до това дето от пежо казали, че колата им е с 40% по-сигурна.admin: Пробвайте да разгледате галерията със стрелките :)
  • #34
    3 rate up comment 1 rate down comment
    #32 ( преди 3 години )
    Шефче, аз примерно си зареждам телефона от USB-то, и разликата във времето е в пъти