IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 странни коли с невероятен интериор

Салонът на тези машини доказва, че за книгата не бива да се съди по корицата

Казват, че красотата се намира в очите на гледащия. Това с пълна сила важи за автомобилната индустрия, която непрекъснато бълва различни модели. Някои от тях са със спорен дизайн, предизвикващ различни мнения. Тези коли се харесват на част от хората, но други ги смятат за откровено странни. В следващия списък са включени именно такива модели. На външен вид те предизвикват полярни мнения, но пък интериорът им е интересен и футуристичен за времето си. 


8 странни коли с невероятен интериор (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #10
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До автора или по-скоро преписвача на статията,не знам от къде си взел данни за Ситроен ДС,но в най-великите коли на 20 век на първите 3 места са поставени ФВ костенурка,Ситроен Дьо Шево и този Ситроен ДС,така,че да го слагате с американските недоразумения и южнокорейските и японски такива е просто смешно. Дори Вел Сатис на Рено няма място тук,а Ситроена не е признат тогава когато излиза през 1955г. защото е изпреварил времето си,но въпреки това си се продава изключително добре.
  • #9
    22 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ситроена е популярен именно със стилния си екстериор и е далеч от грозна кола. Колкото до интериора хюндая и американките са си с грозна пластмаса и безвкусно оформление присъщи за евтините автомобили, така че да кажеш, че са шедьоври не интериорния дизайн,трябва наистина да имаш доста тъжен живот пълен с мизерия и евтини автомобили от най-нисък клас.
  • #8
    24 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 2 години )
    Миналата седмица бях на ретропарад и честно казано, тоя DS бе един от на-красивите. За кои години се отнасят тия мнения? От днешна гледна точка, не всичко е така, както е изглеждало навремето.
  • #7
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Хюндая е купе, тубирон е за пазари, които не включват България, но това е заради копи пейста от някой руски сайт. Да кажеш, че Крайслер пт круизер е с хубав интериор, е все едно да кажеш че Тина Търнър прилича на Клаудия Шифър. Ти, Петърчо си толкова зле, че даже преписваш от явно, най-некадърните страници. То е ясно, че нямаш капацитет за своя статия, но поне подбирай от къде да копираш, за гугъл преводача да не говорим. А Ситроен ДС, че бил грозен, просто нямам думи, пълен смях си...
  • #6
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    каменчо шекеров нарочно се гъбарка с вас за да коментирате статиите
  • #5
    45 rate up comment 1 rate down comment
    Citroen DS ( преди 2 години )
    Citroen-a грозен wtf ? Това е шедьовъра в автомобилостроенето за миналия век (завиващи фарове, дискови спирачки и хидропневматично окачване.....) :X :X
  • #4
    33 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това с "Акулата" - Ситроен DS направо строши ***. Уникален автомобил, според мен ще остане вечна класика. А и го намирам освен напредничав и красив по собствен начин. От коментарите на колегите - изглежда не само аз!
  • #3
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    НИто колите са грозни, нито интериорите невероятни. Абсолютно нормални интериори и нищо особенно в дизайна, може би кубчето на Нисан да е малко по-така, но всички останали са си ОК. Аз примерно ако правех такава класация щях да вкарам вътре примерно Лагонда, ръбата, чепата отвън, няма нито един овал освен формата на калниците където стоят гумите. А интериора е като на кола 30г. напред в бъдещето.
  • #2
    40 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Citroen DS грозен ?! Вие нормални ли сте бе ?!
  • #1
    42 rate up comment 2 rate down comment
    Марков ( преди 2 години )
    Ситроех DS е признат от всички автомобилни специалисти за най-красивата и иновативна кола до сега в света. Авторът на тази статия е или неграмотен или е преписвал от руски сайт.