IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 странни коли с невероятен интериор

Салонът на тези машини доказва, че за книгата не бива да се съди по корицата

Казват, че красотата се намира в очите на гледащия. Това с пълна сила важи за автомобилната индустрия, която непрекъснато бълва различни модели. Някои от тях са със спорен дизайн, предизвикващ различни мнения. Тези коли се харесват на част от хората, но други ги смятат за откровено странни. В следващия списък са включени именно такива модели. На външен вид те предизвикват полярни мнения, но пък интериорът им е интересен и футуристичен за времето си. 


8 странни коли с невероятен интериор (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #20
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Щирлиц ( преди 2 години )
    DS е много красив автомобил,но откъде очи за красотата..
  • #19
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Мдаа ( преди 2 години )
    Ами , че Citroen DS изглежда супер актуално и в момента , а за 1955г. и бил с извънземен дизайн . Като ги пишете/превеждате/ тези статии поне ги прочетете , бе !
  • #18
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Tанко ( преди 2 години )
    Джурналисченцето,ти си първият в света,който не харесва DS!
  • #17
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Освен Ситроена, който е дизайнерски шедьовър, аз бих казал, че и Плимута е много впечатляващ и не му е мястото в тази класация.
  • #16
    35 rate up comment 2 rate down comment
    Алексей ( преди 2 години )
    Citroen DS за времето си е бил една шеметна и върховна кола с неповторим дизайн, който никой до сега не беше нарекъл грозноват, а камо ли и грозен. Много нескопосано написан материал. В статията могат да влязат доста причудливи модели на различни производители и смятам, че нието един от посочените не е впечатляващо грозен. Има десетки примери за такива и нито един не е попаднал в статията. Но това за Citroen DS е направо дъното на журналистическата некомпетентност.
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ... поколение Tiburon или направо от Genesis, не помня точно. Нищо общо с модела от първата снимка. Направо не знам защо още влизам да чета подобни недоразумения, честно.
  • #14
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Car guy ( преди 2 години )
    Все се каня, като видя провокативно *** статия да не пиша коментари, за да не допринасям за рейтинг или нещо такова, ама и в този случай не мога да се сдържа. Автора не знам откъде е преписал и превел тая простотия, ама DS-а да кажеш, че "не е особено успешен" за външен вид не знам колко лишен от вкус хейтър трябва да си или обикновен лаик. Да кажеш, че американските недоразумения имат хубав интериор трябва да си извратеняк. С Хюндая също сте се объркали, защото сте сложили снимка на следващото
  • #13
    27 rate up comment 1 rate down comment
    C5 ( преди 2 години )
    Точно пък "Богинята" грозна! Авторчето! Това е Citroen DS! Това е една от най-великите кола.
  • #12
    28 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Интересно защо ли "богинята" DS винаги е някъде в челото на класации за най-красивите автомобили правени някога, а тук е посочен с обратен знак :)
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От доста години интериорите на повечето коли не струват, само като видя копчетата за 4-те стъкла на шофьорската дръжка и ми се повдига- с лявата ръка не мога да ги стигна, защото ми идват на нивото на лакътя, а като се пресегна с дясната никога не уцелвам желания прозорец от първия път,