IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата S-Class се провали на „Лосовия тест“

Само 3 км/ч не стигнаха на флагмана на Mercedes, за се покрие изпитанието (ВИДЕО)

Експертите от испанското издание km77.com решиха да подложат на „Лосовия тест“ луксозния седан Mercedes-Benz S-Class. Изпитанието имитира внезапна поява на голямо животно на пътя, като автомобилът трябва да го заобиколи и да се върне в платното си.


Mercedes-Benz S-Class


Германската лимузина се справи със задачата си със скорост 74 км/ч, но за да бъде признат теста за успешен, трябва да го направи със 77 км/ч. Седанът не успя да се справи заради недостатъчно сцепление на гумите с пътя. Въпреки това, специалистите са категорични, че автомобилът има отлична управляемост и контролът от страна на шофьора е на високо ниво.

За изпитанията екипът на km.77.com използва версия с 2,9-литров дизелов двигател, развиващ мощност от 330 к.с. Като оправдание за модела може да служи и използването на гуми Bridgestone Turanza T005, които и на много други автомобили не успяха да се справят с „Лосовия тест“.



Трябва да се отбележи също, че по-рано суперколата Mercedes-AMG C 63 S Coupe се справи отлично с изпитанието, при това със скорост от 80 км/ч. В същото време обаче новия Mercedes-Benz CLA се провали напълно, като покри теста единствено при 66 км/ч.

Снимка и видео: km77.com

0 от 500
  • #22
    11 rate up comment 4 rate down comment
    дошмиргл с рено ( преди 2 години )
    А бе, чакай да те питам: тия Рено имат ли модел с вакуум на вратите? Щото Мерца от едно 25 - 30 години го ползва!
  • #21
    6 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Дори някога да минат лосовия тест, Мерцедес трудно ще стигнат безкомпромисния имидж на Рено. Имат желание, но всички виждаме какво става. Да не се заблуждаваме,. надценяват се!
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    до21 с кравешките ко ( преди 2 години )
    Колега, не те знам колко си учил, но крави и телета са стопански животни. Те се отглеждат точно с идеята да дават месо, мляко и т.н. И ако смяташ, че кожите им трябва да се изхвърлят, значи нищо не си научил!!
  • #19
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Този специално е гро ( преди 2 години )
    И вътре и вънка грозна кола за луди пари ....но така е като раздават парите от централните банки след това пускат схеми да си ги прибират парите обратно
  • #18
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Глупости ( преди 2 години )
    Кому е нужно това
  • #17
    8 rate up comment 14 rate down comment
    край ( преди 2 години )
    Нищо бе. Нали има кравешки кожи по седалките, дървения по таблото и 5-6 хуавей таблета из салона. това е премиум. Питайте и у Перник и Радомир даже.
  • #16
    16 rate up comment 8 rate down comment
    За комплексарите ( преди 2 години )
    А бе 95% от коментиралите нямате пари да се снимате до тая кола а коментирате колко е грозна колко е смешна и подобни *** коментари аз също нямам пари за такава кола но си задържам мнението за мен
  • #15
    11 rate up comment 10 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    А бе дишай си там пластмасите в неуДачията и не се бъркай при Колите! Цял свят поставя Мерц S на първо място само нашенската неудача се прави на "естет"...пфуу
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Зв лалов ( преди 2 години )
    Истинските мъже карат само мерц и беемве над 300 години и 30 коня. Да де, обратното.Който кара ново Рено или, не дай боже япока, е пълен ***, нъл тъй?
  • #13
    9 rate up comment 6 rate down comment
    до13 ( преди 2 години )
    не е болно човечето ами просто е сериозно увреден от системно ползване на рено/дачия!