IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се чувстваш, когато те изпреварят с 332 км/ч?

Комбито Mercedes-AMG E63 S буквално прелита край друг автомобил (ВИДЕО)

Когато става дума за участъци от аутобан в Германия, където няма органичения, максималната скорост винаги е основната тема. В интернет е пълно с видеа, в които се вижда как смели шофьори постигат доста впечатляващи показатели със своите автомобили.


Mercedes-AMG E63 S


Сред тях е това видео от YouTube-канала Speedozer, в което се вижда как комби Mercedes-AMG E63 S буквално прелита край друг автомобил. Заснети са няколко опита, като най-високата максимална скорост, засечена при измерването, е 322 км/ч.

Трябва да отбележим, че задминаваният на няколко пъти кабриолет със свален покрив се движи с 80 км/ч, което придава още по-силно въздействие на видеото. Можем само да си представим, как се чувства човека зад волана на тази кола, когато край него преминава спортното комби.



Впрочем, кабриото също не е обикновена кола. Това е най-новият кабриолет Mercedes C-Class, който в края на видеото също се опитва да достигне границата на своите възможности.

Снимка и видео: Speedozer

0 от 500
  • #33
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Drift is not a crime ( преди 2 години )
    Аутобана не е за хора със слаби сърца... Големи боксьори и разбирачи долу, караш си с колкото ти позволява пътя, колата и условията... Като наближиш колона от коли намаляш за да не изплашиш леля Гинка с Фиат Пандата която кара на магистралата с 75км/ч и това е... За хейтърите, мога да мажа само, че има коли, които от 300 до 0 спират по-бързо от колкото техните бракми ще спрат от 100 до 0... Но за да спират така, двете гуми струват колкото цялата ви Корсичка... Не стъпвайте на лявата лента МОЛЯ.
  • #32
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Онзи ( преди 2 години )
    Трябва да си пълен *** убиец да караш с толкоз аз съм карал с 200км/ч.в Германия и това е много висока скорост настигаш другите коли за норматив и няма никакъв смисъл.да се кара и с 200.
  • #31
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Оня ( преди 2 години )
    Шабан Шаулич беше убит от един такъв "спортист" на немска магистрала ! Така,че преди да се научиш да караш до границата на възможност на автомобила си ,трябва да се научиш да носиш отговорност за действията си !
  • #30
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Lyubo ( преди 2 години )
    Да попитам някой от тези драскачи "Някой от вас бил ли е в Германия, но с кола". Нямало ограничения. Пълен смях. Хахаха.
  • #29
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То утре докато слизаш по стълбите в панелката може да се подхлъзнеш и да си счупиш врата и айде. И кво правим тогава ?
  • #28
    17 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 2 години )
    На магистрала ми се е случвало да ми изкача на пътя един колан(за стягане на товар или брезента на ремарке.... нещо такова) с метална катарама и дървена греда някаква, паднала явно от някой тир.Също и съм срещал метална тръба изпаднала пак от някой камион.С 300 км/ч нито може да се спре, нито да се завие рязко за да се избегне. Ако минеш през нещо такова, отпътуваш директно...
  • #27
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Вие слабоумни ли сте бе ? Видеото е на немска магистрала без ограничение на скоростта. Ти погледна ли го изобщо ? Натегачи са тия дето дето седят на половин метър от задната броня. Както се вижда обаче, тука случая не е такъв. А тва за 500-те километра е метафора. Ама явно не ти стига до там сивото вещество, че да го проумееш. Както някой друг отдолу написа - като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Карай си в крайна дясна и не стъпвай в крайна лява на аутобана. Всичко е точно.
  • #26
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "А дали аз ще се пребия, това си е мой проблем." Не, не е твой проблем. Толкова невинни хора загинаха, заради неразумни натегачи. Като искаш вдигни и 5000км/ч. но си плати за писта или летище. Те и лудите обичат да стрелят, да им дадем ли картечници?
  • #25
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Car guy ( преди 2 години )
    С 500 ще караш само в мокрите ти сънища хахахахх. Там е работата, че на обществен път не си само ти, а и пешеходци и други МПС-та. Обикновено смотаняците дето се мислят за Вин Дизел in real life не пребиват само себе си като се омажат, а страдат и други. С мотор, ако си, разбирам да го кажеш, ама с кола никога не е само твой проблем. Как да е, човек дето не се е качвал на кола над 500 коня на писта в живота си няма какво да се обяснява. Само по далече от мене ххааххах
  • #24
    1 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ако искам и с 500 ще карам. Като те е шубе, не се качвай зад волана. А дали аз ще се пребия, това си е мой проблем.