IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се чувстваш, когато те изпреварят с 332 км/ч?

Комбито Mercedes-AMG E63 S буквално прелита край друг автомобил (ВИДЕО)

Когато става дума за участъци от аутобан в Германия, където няма органичения, максималната скорост винаги е основната тема. В интернет е пълно с видеа, в които се вижда как смели шофьори постигат доста впечатляващи показатели със своите автомобили.


Mercedes-AMG E63 S


Сред тях е това видео от YouTube-канала Speedozer, в което се вижда как комби Mercedes-AMG E63 S буквално прелита край друг автомобил. Заснети са няколко опита, като най-високата максимална скорост, засечена при измерването, е 322 км/ч.

Трябва да отбележим, че задминаваният на няколко пъти кабриолет със свален покрив се движи с 80 км/ч, което придава още по-силно въздействие на видеото. Можем само да си представим, как се чувства човека зад волана на тази кола, когато край него преминава спортното комби.



Впрочем, кабриото също не е обикновена кола. Това е най-новият кабриолет Mercedes C-Class, който в края на видеото също се опитва да достигне границата на своите възможности.

Снимка и видео: Speedozer

0 от 500
  • #23
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То за това въпросното видео е заснето на немски аутобан. С 250 пускаш волана и колата не трепва. Естествено, стига колата ти да е Кола, а не гробница дето и в моргата не я искат вече. Тва последното е масово специално в България. В случая автомобила е последен модел Е-клас АМГ. Не виждам проблем, още повече, предвид факта, че не е незаконно. Така че биткаджиите, дето щяли да чакат на бензиностанцията, да седят мирно. Щото с пръст не можеш да ме пипнеш, ако не искаш да ти взема всичко в съда.
  • #22
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Car guy ( преди 2 години )
    Като карам с над 200 по магистрала знам, че съм сам в колата, на пътя няма други коли, колата ми е изрядна технически и гумите ми са нови с необходимия скоростен индекс. Естествено съобразено и с времето. Тука гледам бая професионални състезателчета, чак се комплексирАх хахахх. Вие дали сте така или аз се престаравам хахааххах. На писта ако ви пробвам, повечето ще се утрепете в първия завой след мене, ама айде.
  • #21
    2 rate up comment 4 rate down comment
    RD ( преди 2 години )
    В скоростта няма нищо лошо, но стряска останалите водачи и те могат да се пребият. Затова аз си карам както ми е кеф, но при изпреварване гледам да намаля под 200.
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Да минава бързо с тази скорост, това обаче което не усещаме а то е стряскащо и плашещо, защото на мен ми се е случвало на нашата магистрала Тракия, аз карам със 150км.ч. и един ей такъв обаче с S класа AMG ме подмина все едно бях спрял със сигурност беше със скорот не по-малка от 250км.ч. нямам представа, може и 300 да е била, не съм радар, плашещото е блъскането, което усещаш върху колата си от въздушната струя между нас, когато профуча край мен, доста се уплаших.
  • #19
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    до неудачиятаМомче, ти разбираш ли си мисълта? Защото ние не можем да те разберем.
  • #18
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    Получаваш Слаб (2) по Български език, седни си.
  • #17
    3 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    освен пенсиите и мутрите налазиха сайта карайте си неудачиите и се бийте по светофарите с други неандерталци и показвайте на поколението кой е по по най били карали със 140 и големите шофьори просто фитипалди пасти да яде и да пие бозичка покрай вас на никой не му пука за сополивите ви деца и лелките в климакс които возите на предните седалки и гладайте да не скачате на бензиностанция на някой който ви минал с 200 + над вашата скорост тези момчета които карат автомобили за 500 к не са балерини
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Пен ( преди 2 години )
    Принципно за това има писти тук в случая застрашава живота и на други хора принципно се вижда в момента на видеото че движението не е натоварено но ако пред него стане катастрофа или друго изпреварване с по малка скорост как ще се развият нещата не е ясно колкото и добре да спира
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Новобранец ( преди 2 години )
    Ей Карач, тея електронни игри са ти изпили мозъка, и аз като теб съм карала Лада Нива с 460 км в една електронна игра, така че не вървиш. Ако те видя на пътя с повече от разрешеното ще ти счупя гръбначния стълб да не може да караш повече никога.Запомни го!Аз те зная кой си . ***
  • #14
    11 rate up comment 1 rate down comment
    До Карач дебила ( преди 2 години )
    ...***... като си направиш твоя магистрала карай и с 800. Докато караш на пътя на който си возя семейството гледай да си около 140, да не ошамаря някъде по бензиностанциите.