IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпите за обслужване автомобили

Класацията е за САЩ и показва разходите за година

Реалната стойност на притежаването на автомобил винаги излиза извън рамките на очакваните разходи. Освен данъци и застраховки, имам и редовно техническо обслужване, което не е само смяна на масло и филтри. Това също са си сериозни разходи, които значително се увеличат с остаряването на самото превозно средство.

Американската компания YourMechanic, която са занимава с обслужването на автомобили, анализира своите данни, за да покаже кои автомобили излизат най-скъпо на своите собственици. При това не за една или две години, а за десет. Трябва да се уточни, че изчисленията са направени на базата на пробег около 25 000 км, което означава поне две технически обслужвания (ТО) на година.

Най-скъпите за обслужване автомобили (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    14 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Що бе, долния? еС-класа и 7-*** серия с 4-цилиндровите мотори не са ли "премиум'?
  • #4
    11 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    волво само по цени са премиумняма нито един производител който да предлага единствено 4 цилиндров двигателдори корейците предлагат 6 цилиндъраа немската тройка като технология е мираж за китайското волво с техните180 км докато всички гонят клуб 300+
  • #3
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Хахахаха ( преди 2 години )
    До 2. Това щях да пиша и аз като прочетох в статията! Ми то без пари излиза на година, като пръсниш разноските по целия период от 10 хиляди години! Купувам!
  • #2
    27 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Най-скъпо излиза поддръжката на автомобилите на BMW - средно 17 800 долара за 10 000 години, ..."!?!? И кое му е скъпото бе, Петърчо:)))
  • #1
    2 rate up comment 4 rate down comment
    sameman ( преди 2 години )
    Шок-бомба! Не мога да повярвам!