IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои производители дават доживотна гаранция на колите си

В наши дни има само една компания с подобна услуга, но историята помни и други случаи

Безспорно, доживотната гаранция би облекчила много от собствениците на автомобили, тъй като непредвиденият ремонт, особено когато става дума за сериозни повреди по двигатели или трансмисията, си е сериозен разход. Някои производители имат опит с подобна практика, която не е разпространена, а и няма как да бъде.Все пак има една компания, която предлага подобна услуга на клиентите си, а няколко други има опит през годините с подобна практика.

Кои са тези производители - вижте в галерията:

0 от 500
  • #9
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Хюндай-Киа са анти-а ( преди 2 години )
    Хюндай-Киа прескочиха много други марки по продажби, и това го постигнаха основно със 7-годишната пълна гаранция, която по - късно се оказва, че нито е 7- годишна, нито е пълна, нито е безусловна. Същевременно обаче, цените на тези наистина отвратителни автомобили се изравниха с цените на истинските коли. Та, от ясно по-ясно е, че гаранциите са си изцяло маркетингов инструмент - нямат нищо общо с качеството, материалите, или пък технологиите. В крайна сметка рибата сама се хваща на въдицата!
  • #8
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Митко ( преди 2 години )
    Има едно правило. Караш ли колата нормално и сменяш ли всички консумативи на време. Колата ще изкара много дълго време. От личен опит. Бус LT35 2002г.купен на 107000км.ВМомента е 576000 по двигателя нищо не е сменяно.
  • #7
    1 rate up comment 16 rate down comment
    Георги ( преди 3 години )
    ОПЕЛ...! Да се смееш ли, да псуваш ли!Subaru diesel SJ, е колата, другото е бошлаф!
  • #6
    0 rate up comment 6 rate down comment
    IYZ ( преди 3 години )
    До #5Караш ли кола? Искаш ли да ти продам една супер екологична (само две дървета са отсечени и изгорени една кофа ***) а и арчи малко..... Има нема два глокса до съседната ливада!
  • #5
    46 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ако ЕС наистина иска да направи нещо за опазване на околната среда, трябва да се въведе минимална гаранция от 10 години за всички превозни средства и електротехника продавани на територията на ЕС. Замърсяването от производството на нов автомобил и неговите резервни части е много повече от замърсяването от това дали харчи 1-2 литра повече в сравнение от автомобил от по-нова генерация. Лицемерие е да говорят за екология и да продават автомобили с по 2 години гаранция.
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До номер две един приятел го имаше същия проблем излезе му 1900лева
  • #3
    22 rate up comment 10 rate down comment
    Хи хи ( преди 3 години )
    Абе вие да не слушали бай Дончо и да сте пили белина против Ковид19? Ега ти смехурковците с първите четири тенекии! Ролдът не се брои там е друга бира. Май само чичката Си дава нещо и то при него в Китай. Дръгелите *** МБ също са забавни с тия гаранции по боята, ама то е ясно, те вече и един двигател ксто хотата не могат да скслъпят, добре, че Рено се съгласи да им ги прави. Интересно как сте изпуснали ВАГиналните недоразумения и БМВ, дето пък къде 50 к, км я кутия, я двигател....
  • #2
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Киа ( преди 3 години )
    Киа са най-големите измамници на БГ пазара, личен опит. Спортидж 2 дизел автоматик от 2010 имат едно много слабо място, предна полуоска от пасажерската страна. Коли преди 100 000 км трябва да сменят, цена +2200 лв.
  • #1
    39 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    с други думи - няма такова нещо като доживотна гаранция..