IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 хиперколи, в които трябва да се инвестира

Ето къде да насочат милионите си колекционерите на скъпи автомобили

Както би казал в наши дни пруският крал Фридрих Вилхелм I: "пандемията си е пандемия, но хиперколите дебютират по график". И въпреки че не оставяме леки съмнения относно надеждността на този цитат, последните месеци наистина донесоха в нашия болен свят много интересни автомобили, които един ден ще трябва да влязат в категорията на култовите машини. За да станат в нашата ера това, което за като за деветдесетте бяха Cizeta V16T Moroder, Venturi 400 GT и Lister Storm.


хиперколи за колекционери


В тази селекция няма да намерите нищо масово: Ferrari SF90 Stradale (Maranello реши да не ограничава тиража на новия флагман), Lamborghini Aventador SVJ и други луксозни „потребителски стоки“ днес целенасочено остават извън селекцията ни, като се фокусираме върху нещо много по-изискано, рядко и скъпо. И да - няма съмнение: всеки от автомобилите, представени в галерията ни ще започне бързо да поскъпва в бъдеще. Така че закупуването на някой от тях очевидно е печеливша инвестиция.

Достоверността на тази хипотеза се потвърждава от ободряващото търсене на редки ограничени хиперколи: въпреки съвсем скорошния дебют, повечето от машините в тази колекция бяха продадени на богати ентусиасти през първите седмици, ако не и дни. Така че сега ще трябва да се търсят на вторичния пазар.

Настанете се удобно, пребройте свободните милиони и ги вижте:

8 инвестиционно изгодни хиперколи за колекционерите (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500