IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрошок: Всички модели на ток, които идват до две години (II част)

От Citroen с максимална скорост 45 км/ч до електрическата версия на... Mercedes G-Class

Вече два пъти сме правили този опит да съберем на едно място всички задаващи се електрически коли в близките две години. Проблемът е, че ситуацията непрекъснато се променя. От една страна, Covid-19 отложи доста премиери. От друга, щедрите субсидии за електромобили в Европа ускориха други. А борсовият бум на електрическите стартъпи означава, че непрекъснато на сцената се появява и някое ново име. Eдно обаче е сигурно: през следващите по-малко от две години на пазара ще излязат повече електрически модели, отколкото за предишните двайсет. Нека видим онези от тях, които изглеждат сигурни. След първата част на нашата подборка, идва време и за втората.
  
  
Електромобилите, които се задават - II част (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    sa ( преди 3 години )
    От списъка отсъства Audi Q4 e-tron, което другите медии твърдят, че може би ще е ел колата на 2021.
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пълната независимост от петролното лоби те вкарва в пълната зависимост от енергийното лоби, което по същество ще бъде същото.
  • #2
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Малеййй ( преди 3 години )
    Много тролей, много нещо! Да му мислят от сега енергото, но и производителите на гуми и любимия сектор на Баце-крадците асфалтаджии, че със завишаване то на теглото доста неща ще трябва да променят за да няма прах, а въздуха да става за дишане!
  • #1
    12 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 3 години )
    Бъдещето е тук, харесва ни или не на балканите ;). Цените са все още стряскащи предвид факта че колите имат 1/3 от частите на традиционен автомобил, но и това ще се промени в следващите 5 години. Най-хубавото е в огромната мощ, и пълната независимост от петролното лоби. Остава и електропроизводството да премине в новият век (ако отпаднат тежките регулации и такси на малки - до 30 КВ централи, много хора - и аз включително ще си инсталират такива и ще си зареждат колите).