IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрошок: Всички модели на ток, които идват до две години (II част)

От Citroen с максимална скорост 45 км/ч до електрическата версия на... Mercedes G-Class

Вече два пъти сме правили този опит да съберем на едно място всички задаващи се електрически коли в близките две години. Проблемът е, че ситуацията непрекъснато се променя. От една страна, Covid-19 отложи доста премиери. От друга, щедрите субсидии за електромобили в Европа ускориха други. А борсовият бум на електрическите стартъпи означава, че непрекъснато на сцената се появява и някое ново име. Eдно обаче е сигурно: през следващите по-малко от две години на пазара ще излязат повече електрически модели, отколкото за предишните двайсет. Нека видим онези от тях, които изглеждат сигурни. След първата част на нашата подборка, идва време и за втората.
  
  
Електромобилите, които се задават - II част (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #34
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Стефан Немски ( преди 3 години )
    Пълна глупост, повечето електромобили с що годе нормални цени имат пробег около 200-300 км, напълно незадоволително за всяка европейска държава. Е стават само за градско, е за замърсяването е добре,... но цената е само за богатите?
  • #33
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Ти лично ( преди 3 години )
    Кога за последно ходи в Мали и Нигер? Знаеш ли ги поне къде се намират на картата? Хайде стига глупави въпроси. България от край до край няма 500 км, колкото е пробегът на съвременен електромобил. Жалкото е че сме бедни и не можем да си ги позволим като нови, та ще се наложи да чакаме още десетина години, за да станат на подходяща за нас възраст, тоест цена.
  • #32
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А бе да ама я ми кажи как ще отидеш от Мали в Нигер с електричка.Или от Хондурас в Колумбия.
  • #31
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    що не споменеш че тия за 16к евро са китяйски бклуци споко има и по еетини европейски предложения като Ситроен Ами например.
  • #30
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Някой ако се интересува това са цените на електрическите коли в Украйна, започват от $16000. Има добри предложения, жалко е че в ЕС ги няма.https://voltauto.com.ua/%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%ba%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b5-%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b8/
  • #29
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Реално погледнато ако се премахнат тези екстри, таблети и тн глезотии които имат съвременните коли, цената на една електрическа кола ще сигурно с 20-30% по-ниска.
  • #28
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    " ще изревете, че се дават субсииди на богатите(да си купят дачии!!?) от парите на бедните." - неуДачниците по дефолт са бедни!
  • #27
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Вероятно в Румъния има субсидии за ел. автомобили. Ако тук го направят, същите вие ще изревете, че се дават субсииди на богатите от парите на бедните. Няма угодия на тая *** нация. Ако има субсиидии, защо има, ако няма, защо няма.
  • #26
    3 rate up comment 0 rate down comment
    raiders ( преди 3 години )
    И кво стана тя, всички се втурнаха да правят електрички, съжалявам, на Дачия излъгаха нагло- цената ще и 10 000? ама в други държави, ако беши толкова и аз бих си я купил, но кога в България ще дойде ден в който нещо да се прави за хората, нормалните граждани. Щото, ако имам кинти ми дреме дали струва 10 или 50к
  • #25
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Много интересно .Dacia spring в Румъния 15000лвDacia spring в България 33000лвЕ как да вървим напред като ни дърпат назадМоже да се проверят цените в сайта на Дачия в България и в Романия