IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo се обърна на таван след удар в Citroen с ниска скорост

Поредното доказателство, че миг невнимание може да струва много скъпо (ВИДЕО)

Ударите с лека скорост на пътя обикновено водят до счупена броня и наранено его, но понякога законите на физиката могат да причинят шокиращи резултати. Привидно лек сблъсък нанася огромни щети, като дори преобръща автомобили.


катастрофа


Доказателство за това е случай от Украйна, записан от видеорегистратора на един от автомобилите. На записа се вижда сблъсък с ниска скорост между Citroen и Volvo, в резултат на който шведския автомобил се обръща на таван. За щастие, при инцидента няма пострадали, съобщава TSN.ua.

Краткото видео показва, как френската кола се движи по тясна улица с паркирани отдясно превозни средства. Водачът на идващото насреща Volvo - 35-годишен мъж, едва в последния момент се опитва да избегне сблъсъка, но не успява. Двете машини се удрят под перфектен ъгъл, като допълнителният импулс изпраща шведската кола във въздуха и тя се обръща на таван.



Полицията разследва изненадващо тежкия инцидент, който изглежда като случай на разсеяно шофиране от страна на водача на Volvo-то, тъй като той не променя посоката на движение и не спира до последния момент. Самото видео е добро напомняне за това, че човек трябва непрекъснато да бъде нащрек зад волана, защото никога не знае, кой се движи срещу него.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Към олигофрена VOLVO ( преди 3 години )
    Volvo бяха някога символ на шведското качество. След като бяха под шапката на Форд сега са китайски.. но щом си мазохист..Ето и нещо относно великолепната им система за аварийно спиране: https://youtu.be/aNi17YLnZpg
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Volvo ( преди 3 години )
    Нашмърканяка -който винаги плюе по Волво е на линия.Киселяка,винаги казва на черното бяло.Явно някой с Волво му е взел гаджето и го е бил а може и друго.Volvo for life.
  • #10
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    така става когато селски бекове идват от селата в градовете иначе собствениците на волва са много *** копилета самочувствие до небесата все едно карат беенве
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И двамата са виновни понеже си карат и се надяват другия да се отмести, егото ги праща в болница и им струва скъпо. Наистина в такива ситуации човек трябва да се пази, да не стига до това кой е виновен, което от КАТ накрая може и да кажат друго.Предимство се ползва ако ти се даде.
  • #8
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Аз ( преди 3 години )
    Какви предимства, какви отбивания. На пътя има място 2 камиона да се разминат, а Волвото кара по средата.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    водката... ( преди 3 години )
    прави чудеса!
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 3 години )
    Никаква логика в този инцидент... Защо този пцуваше и не влезе между спрелите автомобили, за да пропусне насрещния с предимство, ? Защо този с Волвото беше на над метър от бордюра, а даже и не докосна спирачките - тогава предницата му щеше да се наведе и нямаше да мине над ситроена. Но пак не става ясно защо това тежко Волво отскочи така. И все пак и за двамата *** това е нелош вариант - енергията се пренасочва, вместо да се сподели.
  • #5
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Малеййй ( преди 3 години )
    Ха-ха тия с китайските волва трябва да го гледат този клип нон стоп и да се кефят, че кара "еталона за безопасност"!
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Веско ( преди 3 години )
    И у нас масово не се спазва лентата за движение в малките улици. Също и предимството на десния, обикновено се пердаши направо без оглеждане.
  • #3
    3 rate up comment 10 rate down comment
    До 1 и 2 ( преди 3 години )
    Вие да видяхте бяла линия, че пишете кое било мястото на Волвото? След като има място, няма бяла линия, имат право да карат и двамата! Волвото е виновно!