IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнер показа на BMW как да си оправи решетката

Чип Фуз определи новите M3 и M4 като "беззъби и уродливи" (ВИДЕО)

Един от популярните американски автомобилни дизайнери - Чип Фуз, който има и собствено телевизионно шоу, посветено на автомобилите, публикува любопитно видео в YouTube-канала си Hagerty. В него той критикува дизайна на съвременните автомобили на BMW заради предизвикалата доста спорове решетка на радиатора.


Чип Фуз


Според Фуз, преди да се появи тази решетка, баварският производител се е отличавал с уникални решения при дизайна. Като пример той посочи излязлото преди няколко години BMW 7-Series. Сега обаче, германците просто следват трендовете, смята Чип и сравни новите M3 и M4 с играча по американски футбол Джак Ламбърт, който стряска съперниците си с липсата на два предни зъба.

"Това е грозно и дори уродливо. Едно BMW трябва да бъде наистина съвършено. В компанията просто трябваше да продължат да развиват дизайна, на който залагаха, а не да правят нещо напълно ново", категоричен е Фуз.



По време на видеото, той нарисува скица, която показва, как трябва да се промени решетката на радиатора на баварските модели, за да се хареса на повече хора. За целта, Фуз просто раздели огромните "ноздри" с хоризонтален елемент.

Снимки и видео: Hagerty

0 от 500