IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 от най-добрите коли, които Honda е правила

Японският производител има отлични предложения във всички популярни сегменти

Независимо дали става въпрос за спортни автомобили, разработени за каране на писта, или за семейните седани и кросоувъри, Honda винаги е сред водещите автомобилни производители в света. Факт е, че някои нейни модели също се оказаха неуспешни, но това не се отразява на имиджа на японската компания.

Именно Honda беше първият производител, който успешно атакува пазара в Америка, като наложи на него и марката марка луксозни автомобили в Acura. Моделите на Honda се продават успешно и в Европа, въпреки че в последно време гамата на Стария континент беше съкратена. Изданието Viacars предложи свой Топ 10 на най-добрите коли, които японският производител е създал през историята си.

10 от най-добрите коли, които Honda е правила (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Honda

0 от 500
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    до 1 ( преди 3 години )
    Как пък все "на един познат" се случват нещата с които да изградиш теза във мнение под статия, не знам!
  • #1
    2 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахахаха, След като един познат смени турбо на 80 хил км , а друг скоростна кутия на А4 3 месеза след като му изтече заводската гаранция, правилното заглавие на статии за коли ширпотреба е "10-те модела , които изкарват гаранцията без смяна/ремонт на двигател/турбо/скоростна кутия"