IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley разкри лимузината сред всъдеходите

Версията на Bentayga с четири места получи нови впечатляващи функции

Преди малко повече от 2 седмици компанията Bentley представи официално обновения си кросоувър Bentayga. Сега производителят от Крю реши да напомни за автомобила, като разкри подробности за най-луксозната му версия – тази с 4 места в салона.


Bentley Bentayga 2021


До момента от Bentayga, който е първият кросоувър в историята на марката, са продадени около 20 000 бройки. Всяка пета от тях е с конфигурация от 4 места в салона. В Bentley наричат тази версия „лимузината сред всъдеходите“ и подчертават, че сред обновяването на модела тя е станала още по-комфортна.

Максималният ъгъл на наклон на облегалките на задните кресла е увеличен от 32 на 40 градуса. Диапазонът на регулиране на дължина е нараснал с 35 мм, като тези две промени осигуряват 100 мм допълнително пространство за краката на пътниците, разположени на втория ред седалки.


Bentley Bentayga 2021


И четирите луксозни кресла в Bentayga са преработени основна и имат скулптурна форма. Тези на втория ред освен стандартното подгряване предлагат вентилация, шест програми за масаж и много комфортни подглавници. Консолата между тях има два допълнителни USB-порта за зареждане на мобилни устройства и отсек за съхраняване на вещи.

Като опция за версиите на кросоувъра с 4 места в салона се предлага хладилник за шампанско, разработен от подразделението Mulliner. Както и при новия Flying Spur, така и обновеният Bentayga се предлага с увеличен на размери таблет, от който се управляват различните системи на автомобила.

Още снимки на най-луксозната версия на Bentley Bentayga - вижте в галерията:

Снимки: Bentley

0 от 500