IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley продава мебели на цената на луксозен седан

Четири предмета от колекцията Newent струват над 41 000 долара

Автомобилният производител Bentley се захвана с продажбата на мебели още през 2013 г., когато предложи бранда Home. Сега луксозната марка представи нова колекция под името Newent.


Bentley легло


Тя се състои от 4 предмета, като най-скъп е диванът – 14 710 щатски долара. Креслото струва 9040 долара, а столът – 4230 долара. За удоволствието да спи в креват, направен от Bentley, клиентът трябва да плати 11 950 долара.

Общата цена на мебелите е над 41 000 долара, които са достатъчни за покупката на луксозен автомобил. В Щатите за по-малко от тази сума можеш да станеш собственик на BMW 2-Series, Audi A4, Lexus ES, Volvo S60, Alfa Romeo Giulia и на още няколко модела. 

Още снимки - вижте в галерията:


Всъщност, всяка мебел се продава и оделно. При създаването на Newent дизайнерите са се вдъхновявали от колите на марката и са използвали материали, които обикновено са част от салона на автомобилите на Bentley. Предметите от колекцията могат да бъдат с кожа или плат, като за направата им е използвана и скъпа дървесина.

Снимки: Bentley

 

0 от 500