IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Octavia направи Mervedes-AMG Е63 за смях

Вижте състезанието между двата коренно различни автомобила (ВИДЕО)

Надпреварата между Skoda Octavia RS с 2,0-литров бензинов турбомотор под капака и могъщия Mercedes-AMG E63 не би трябвало да крие никаква интрига. Водещият на предаването AUTO VRN в YouTube обаче не е на същото мнение и организира точно такова състезание.

Факт е, че чешкият автомобил, наричан „Цар Шкода”, е бил подложен на сериозен тунинг. В резултат на това двигателят развива около 481 к.с. Скоростната кутия – 6-степенна, обаче е с механични предавки, а задвижването е към предната ос.



Всичко това не пречи на скромния чешки лифтбек на няколко пъти да покаже задните си светлини на преследващия го звяр. Съперникът е повече от сериозен, тъй като под капака му се намира 4,0-литров битурбо V8 с 571 к.с. и система за задвижване на четирите колела. Но и това не помага...

Снимка и видео: AUTO VRN

0 от 500
  • #3
    14 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Отедлно (поне от скоро) в Русия като цяло хората предпочитат нова Лада/Рено (разбирай Дачия) отколкото стар премиум дето не можеш да му намериш читави части и/или майстори.
  • #2
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Вероятно кадрите са от Европейската част. Особено около Москва и Санкт Петербург си е все едно си в западна Европа (ако не броим панелките). Не само ние караме стари коли, но само ние не ги поддържаме. Например скоро бях командировка в Лондон и хотела беше в едно от евтините предградия. За разлика от центъра колите бяха предимно 10-12 годишни тоест за по има-няма 1-2000 паунда. НО нито една не пушеше, не тракаше, нямаше ръжда. БМВта и Мерцедеси почти нямаше.
  • #1
    18 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не съм фен на подобни тестове по обществени пътища, но обърнах внимание на обстановката. Направете го и вие. Няма как да не забележите колко е чисто, подредено,поддържано, пътищата широки, хубави без кръпки, дупки и неравности. Пропагандата за това колко били зле в Русия май не е мн.вярна. Също така прави впечатление колко много товарни автомобили се движат. Това означава само едно, че икономиката им работи. Гледа, че и колите им все нови и запазени. Не се виждат гробници, като у нас.